Meer dan 50 jaar ervaring

5 Tips om voedselverspilling in de horeca tegen te gaan

Hoezeer u zich er ook van bewust bent, voedselverspilling in de horeca blijft een hardnekkig probleem. Ondanks dat u een strak inkoopbeleid hanteert, is er toch vaak sprake van derving van producten. We geven u 5 nuttige tips om als horecaondernemer de voedselverspilling in uw restaurant tegen te gaan.

Open horecakeukens: laat je passie zien!

Klantbeleving wordt de laatste jaren steeds meer bepalend voor de aantrekkelijkheid van uw restaurant. Zit uw keuken veilig weggestopt, netjes uit het zicht? Of durft u met uw passie voor lekker eten op de voorgrond te treden en uw kok zijn of haar kookkunsten openlijk te laten vertonen? Bij Royal Matic helpen wij horecaondernemers graag om hun culinaire specialisme naar buiten te brengen. Met alles wat een open horecakeuken nodig heeft. Lees hier meer!

Ruimtebesparende keuken - werk nog efficiënter!

Tijd is geld. Dat wordt in deze coronatijd steeds duidelijker voor ondernemers in de horeca. Het belang van een ruimtebesparende keuken met een efficiënte routing wordt daarin makkelijk onderschat. Wist u dat u met een combinatie van een goede routing in de keuken en de juiste apparatuur tegenwoordig een kok kunt besparen? In deze blog leest u alles over ruimtebesparende keukenoplossingen en hoe we uw keuken zo efficiënt mogelijk inrichten.

XLT lopende band pizza ovens

XLT ovens worden wereldwijd gebruikt door ketens zoals ketens als Domino's Pizza, Pizzahut en Little Ceasars. XLT lopende band pizza ovens zijn bijzondere ovens, omdat deze met een korte baktijd goede, constante kwaliteit pizza’s kunnen leveren. Heeft u veel capaciteit nodig om de piekuren te kunnen opvangen, dan zijn deze ovens dé oplossing voor uw zaak.