Meer dan 50 jaar ervaring

Schonere vaat? Zo kies je een horeca vaatwasser

Een horeca vaatwasser is een onmisbare aanvulling voor een startende, groeiende en efficiënte horeca onderneming. Een goede vaatwasser levert je namelijk veel op: een schone vaat, een uitstekende hygiëne en veel tijdbesparing. We helpen je bij het kiezen de juiste vaatwasser.

Piekmomenten voor bezorgrestaurants: hoe ga je hier als keuken mee om?

1 januari, voetbalwedstrijden, loondagen, dat betekent topdrukte voor het bezorgrestaurant. Hoe ga je hier als bezorgrestaurantkeuken mee om? Ontdek onze tips in dit blog.

De 7 meest gestelde vragen over horeca keukens

Als horeca ondernemer heb je waarschijnlijk een heleboel vragen als je een complete horeca keuken of horeca apparatuur nodig hebt. Hoe richt je een horeca keuken zo efficiënt mogelijk is? Welke oven of afzuigkap is het beste voor jouw horecagelegenheid? Allemaal vragen waar wij je het antwoord op kunnen geven. Om je op weg te helpen hebben we de 7 meest gestelde vragen verzameld en beantwoorden wij de vragen in deze blog.

XLT Event

Onlangs hadden wij de eer om de eerste Europese distributeurs bijeenkomst van XLT te organiseren. Een zeer interessante, leerzame en bovenal gezellig dag met de collega dealers uit heel Europa! Ontdek hieronder het nieuwe product van XLT en de indrukwekkende technische snufjes.