Meer dan 50 jaar ervaring

Energie besparen en duurzaamheid in de grootkeuken

Als horecakeuken kan de energierekening soms aardig oplopen. En natuurlijk wilt u ook een steentje bijdragen aan het milieu. Maar hoe doe je dat nu, op een makkelijke manier energie besparen? Wij geven u een aantal producten die uw energiekosten en milieuimpact beduidend omlaag zullen brengen!

Beginnen met bezorgen, waar moet u aan denken?

Met bezorgen vergroot u uw bereik en trekt u nieuwe klanten aan. En dat is belangrijk, zeker nu u als horecaondernemer minder gasten kunt ontvangen in uw restaurant. Maar voor bezorgen geldt: doe het goed of doe het niet. Want niemand zit te wachten op slappe, koude patat of een ongare pizza. Bereid u dus organisatorisch goed voor. Waar moet u dan aan denken als u begint met bezorgen? Lees het hier!

Bent u uw horeca ondernemingsplan aan het schrijven? 3 tips!

Lees deze 3 tips over het schrijven van een ondernemingsplan. Neem daarna contact met ons op over het inrichten van uw horeca keuken. Wij denken graag met u mee! Ook kunnen wij voor u een schets, een voorstel en een offerte uitwerken, die u dan aan uw ondernemingsplan kunt toevoegen.