HORECA apparatuur 

Hoogwaardige apparatuur, gebruikt door de pizza en horeca bedrijven. Bewezen kwaliteit en zekerheid in uw keuken.

horeca apparatuur van hoogwaardige kwaliteit

Royal Matic is specialist en leverancier in horeca apparatuur. Voor iedere pizzakeuken en horecazaak hebben wij de geschikte apparatuur van hoge kwaliteit. Van pizza ovens, tot koelingen en van vaatwassers tot deegrollers. 

Alle horeca keukenapparatuur die u nodig heeft leveren wij. Van de beste merken en voor een uitstekende prijs. Bekijk hieronder al onze apparatuur. Voor advies en vragen kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Horeca frituur

Meer info

Horeca grill

Meer info

Gasfornuis

Meer info

Afzuigkappen

Meer info

Koel- en vriescellen

Meer info

Vaatwassers

Meer info

Waterontharder

Meer info

Energiezuinige horeca keuken apparatuur

Ieder restaurant heeft horeca keuken apparatuur nodig van goede kwaliteit, die bij intensief dagelijks gebruik goed moeten blijven functioneren. U moet er namelijk altijd op kunnen rekenen dat uw oven de gerechten gelijkmatig bakt en dat uw servies sprankelend schoon uit de afwasmachine komt. Met de horeca apparatuur van Royal Matic kunt u altijd rekenen op een uitstekende werking. Zo kunt u zich zorgeloos bezighouden met het runnen van uw horecazaak.

De horeca apparatuur die wij bieden zijn van de beste A-merken zoals True, MBM en XLT. Met deze merken bent u verzekerd van hoge kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Bovendien is de apparatuur duurzaam. Zo kunt u met de apparatuur een efficiënte en energiezuinige horeca keuken samenstellen.

Bent u op zoek naar professioneel keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit? Voor iedere horecakeuken bieden wij alle apparaten die u nodig heeft. Bekijk al onze apparatuur en stel uw professionele keuken samen. Neem voor advies en vragen gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Contact opnemen

Horeca apparatuur van royal matic

Wanneer u horeca keuken apparatuur bij ons koopt, kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Wij bieden alle apparatuur in die een horecakeuken of pizzakeuken nodig heeft.

 • Pizza ovens
 • Deeg opbollers
 • Pizza pletters
 • Deegmengers
 • Deegrolmachines
 • Makelines
 • Koel en vrieskasten
 • Vriescellen
 • Koelcellen 
 • Vaatwassers
 • Afzuigkappen
 • Grills en gasfornuizen
 • Friteuses 

professioneel Horeca apparatuur 

Voor iedere keuken hebben we professionele horeca apparatuur. Of u nu een nieuwe keuken wilt inrichten of apparatuur wilt vervangen, wij staan altijd voor u klaar voor advies en hulp bij de inrichting. We denken graag mee om uw droomkeuken te realiseren.

Naast het leveren van horeca apparatuur, hebben we ook ervaren monteurs in huis die uw apparatuur op een professionele wijze voor u aansluiten. Zo bent u ervan verzekerd dat de apparatuur direct goed werkt. Mocht er een storing zijn of andere problemen, dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze storingsdienst. Onze monteurs komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de storing te verhelpen.

Horeca apparatuur testen

Benieuwd naar wat de horeca apparatuur voor uw horecazaak kan betekenen? We nodigen u graag uit in onze showroom om de apparatuur te bekijken. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over de inrichting van uw horeca keuken. 

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur