Deegmenger

deegmenger voor uw pizzeria of bakkerij

Elke keer perfect gemengd deeg voor brood of pizza? Royal Matic heeft de ideale deegmenger voor uw horeca keuken, bakkerij en pizzeria. Hiermee wordt het bereiden van pizzadeeg of brood een fluitje van een cent. 

Voor onze deegmengers hebben wij gekozen voor een prachtig Italiaans merk dat design, kwaliteit, en betaalbaarheid perfect combineert. Naast het gebruiksgemak hebben de deegmengers van het merk IGF een bijzonder lange levensduur. Zo kunt u voor een lange tijd topkwaliteit pizza- of brooddeeg produceren. De IGF planeetmenger heeft bovendien verschillende functies waardoor uw ieder deeg met perfectie kunt bereiden.

 

Typen deegmengers

  • Deegmenger IGF S16 - inhoud 20 ltr.
  • Deegmenger IGF S25 - inhoud 33 ltr.
  • Deegmenger IGF S38 - inhoud 40 ltr.
  • Deegmenger IFG S42 - inhoud 50 ltr.

planeetmenger van igf

Als uw menukaart veel pizza- of brooddeeggerechten bevat, is het hebben van een professionele deegmenger van hoge kwaliteit onmisbaar. Zeker als u uw bezoekers niet anders dan heerlijke luchtige verse gerechten wilt voorzetten, die rechtstreeks uit uw eigen keuken komen. Een IGF deegmenger is uitermate geschikt om vele soorten deeg voor u te mengen en te kneden. 

Door de verschillende snelheden, standen en mengtijden is deze deegmixer zeer gebruiksvriendelijk en neemt u het zware werk uit handen. Door de uitneembare kom, haken en gardes is het apparaat ook nog eens bijzonder eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Dit zal de hygiëne in uw keuken en de kwaliteit van uw producten zeker ten goede komen. 

Beelden van deegmengers

deegmixer bestellen bij royal matic

De verkoop specialisten van Royal Matic adviseren u graag over welke soort deegmenger voor uw restaurantkeuken het meest geschikt is. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een spiraalmenger die de ideale oplossing biedt voor grote hoeveelheden pizzadeeg? Door de spiraalvormige kneedhaak wordt het deeg steeds omhoog getrokken waardoor er een luchtige substantie ontstaat. Het deeg kan vervolgens goed verder verwerkt worden en met de overige ingrediënten worden belegd. 

De belegde pizza kan vervolgens in de pizza oven waar het deeg heerlijk gebakken zal worden. U proeft dan direct de geweldige kwaliteit, mede dankzij de deegmenger.

Wilt u meerder soorten deeg produceren? Dan is een van onze planeetmengers het ideale keukenapparaat voor u. Het bijzondere van een planeetmenger is dat het menggedeelte het product in de kom verdraait, maar de kom zelf draait niet mee. Dit maakt deze kneder geschikt voor meer dan alleen deeg. Sauzen en soepen kunt u er bijvoorbeeld ook mee mixen. 

Bent u benieuwd wat voor tijd- en handwerk besparing een horeca deegmenger voor uw keuken kan opleveren? En welke deegmenger het beste past in uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Zij helpen u graag verder. 

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het pizza apparatuur overzicht