Deegroller machine

deegroller machine bij royal matic

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de aanschaf van een hoogwaardige deegroller machine? Bij Royal Matic bent u aan het juiste adres! Ontdek ons aanbod deegrolmachines en vind de juiste deegroller machine voor in uw professionele keuken. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

pizza roller machine

Royal Matic is al jarenlang vaste partner van diverse, grote pizzaketens en is specialist op het gebied van pizza ovens, pizza roller machines en andere apparatuur voor in uw pizzakeuken. Voor het pizzadeeg in een roller machine gaat, is het van belang dat u eerst een deegbal maakt. Dit kan aan de hand van een elektrische deeg opboller, die verschillende groottes deegballen maakt. Deze deegballen kunnen vervolgens in de deegrolmachine worden geplaatst. 

Een deegrolmachine heeft 2 rollers waar deeg doorheen gerold kan worden. Het deeg wordt tweemaal gerold totdat het op de juiste dikte is. Als het deeg de juiste dikte heeft en goed rond is, kan het worden doorgeschoven naar een pizzawerkbank. Zo kan de perfecte ronde pizzabodem in no time worden belegd. Bekijk hieronder de verschillende typen deegroller machines die wij aanbieden:

 

typen deegrolmachines

  • Deegrolmachine IGF M30 - BxDxH (mm) 420x420x370 22 kg
  • Deegrolmachine IGF M40 - BxDxH (mm) 520x420x370 25 kg
  • Deegrolmachine IGF L30 - BxDxH (mm) 420x420x700 34 kg
  • Deegrolmachine IGF L40-P - BxDxH (mm) 520x520x690 44 kg

deegrolmachine

Met een deegrolmachine kunt u moeiteloos en nauwkeurig deeg uitrollen, bijvoorbeeld voor het maken van brood, pizza of gebak. Een deegrolmachine zorgt voor een gelijkmatige deeg dikte en bespaart u kostbare tijd en energie.

Een deegrolmachine is dus bij uitstek een uitkomst in industriële bakkerijen en pizzeria's. Van het creëren van de perfecte pizzabodem tot een deegproduct als croissants: een elektrische deegroller is onmisbaar in uw horecaonderneming. 

Wilt u uw bakproces naar een nog hoger niveau tillen? Ontdek ook onze deegmenger en elektrische deeg opboller, die zorgen voor verschillende groottes deegballen die vervolgens direct de deegrolmachine in kunnen. Met onze apparatuur wordt het bereiden van pizza’s en andere deeggerechten een eenvoudig en efficiënt proces.

Beelden van deegroller machines

Deegroller machines van hoogwaardige kwaliteit

Naast deegroller machines vindt u bij Royal Matic andere horeca apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. We hebben voor iedere pizza keuken en horecazaak de geschikte apparatuur: van pizza ovens tot koelingen en van vaatwassers tot gasfornuizen. We leveren de beste merken voor een uitstekende prijs. 

Daarnaast staat Royal Matic garant voor een uitgebreide ondersteuning en service aan onze klanten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw specifieke behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden. We streven naar volledige klanttevredenheid!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor de inrichting van uw horecakeuken? Ontdek het uitgebreide assortiment van Royal Matic! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het pizza apparatuur overzicht