TECNODOM KOELINGEN, VRIEZERS EN KOELWERKBANKEN

24/7 Service

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Is er een probleem? Neem direct contact met ons op.

Ervaren monteurs

Wij hebben diverse ervaren monteurs, die ieder probleem voor u kunnen oplossen. 

Kwaliteit apparatuur

Alleen het beste voor uw keuken. Wij leveren A-kwaliteit apparatuur voor een optimale keuken.

EEN koeling, vriezer of koelwerkbank VOOR ELKE KEUKEN

Naast gebruiksgemak en kwaliteit heeft Tecnodom milieuvriendelijkheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan. Onze horeca koel- en vrieskasten zijn speciaal vervaardigd om te voldoen aan de eisen van een drukke keuken. Zo heeft uw team altijd perfect geconserveerde gekoelde voedingsmiddelen ter beschikking. Uiteraard zonder de service te vertragen. Op die manier kunnen al uw mooie ingrediënten veilig én met smaak worden geconsumeerd, zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt. Belangrijke overige aspecten zoals eenvoudige schoonmaak, en zuinigheid in energieverbruik altijd in het ontwerp meegenomen.

Snel nodig? Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten, we hebben de meeste modellen op voorraad. 

pROFESSIONELE KOELING HORECA 

Buiten het Amerikaanse merk True bieden we kwalitatieve koelingen, vriezers en koelwerkbanken aan van het Italiaanse merk Tecnodom en Coldline. Deze merken ontwikkelen koelkasten, vriezers en koelwerkbanken speciaal voor de horeca en garandeert de beste, duurzame kwaliteit. De koelingen zorgen voor een consistente doorstroming van koude lucht en blijven goed werken bij warme temperaturen in de zomer.

Om gerechten van de beste kwaliteit in uw horecazaak te serveren is een koeling van hoge kwaliteit noodzakelijk. Onze professionele koelingen zorgen ervoor dat uw ingrediënten constant op de juiste temperatuur gekoeld worden zodat ze zo vers mogelijk blijven. Bij Royal Matic denken we graag mee over de ideale inrichting van uw keuken en een koeling, vriezer en/of koelwerkbank kan daar natuurlijk niet ontbreken. 

Interesse in onze horeca koeling? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte koeling. Neem contact op met onze adviseurs of kom langs in onze showroom om de ideale koeling voor uw horecakeuken te vinden.

Beelden van Tecnodom

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het merken overzicht