Van espressomachines naar pizza ovens

De geschiedenis van Royal Matic in het kort.

Sinds onze oprichting in 1965 zijn we actief in de horeca branche. We zijn begonnen met de verkoop van koffie- en espressomachines. Later zijn hier slagerijbenodigdheden aan toegevoegd. In zijn we 1993 verhuisd naar het Forepark in Den Haag. 

Vanaf 1995 werden de slagerijwerkzaamheden verstoten door de opkomst van slagerijen in supermarkten. De focus werd verlegd naar de horeca en we begonnen met diverse exclusieve importeurschappen, waaronder dat van Middleby Marshall lopende band pizza ovens.

Het jarenlang werken met Middleby Marshall in combinatie met onze focus op service werd in 2014 beloond met het verkrijgen van het exclusief importeurschap van XLT ovens. Als exclusief ovenpartner van Domino's zijn we ons verder gaan ontwikkelen binnen de pizzabranche. De branche waar we passie voor hebben, waar we in uitblinken en waar we elke dag met een gedreven team onze uiterste best doen voor onze klanten!

 

persoonlijk contact en focus op service

Flexibel zijn en denken in oplossingen. 

Met een klein team grote prestaties leveren. Dat is wat we bij Royal Matic dag in dag uit doen. Met een zeer klantgerichte en flexibele houding is 'nee' geen optie. Wij denken in oplossingen en kiezen altijd voor persoonlijk contact. 

Maak kennis met
uw directe contactpersonen

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur
Showroom Royal Matic

Kom langs in
onze showroom en
bekijk alle apparatuur.

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur