Robot Coupe

24/7 Service

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Is er een probleem? Neem direct contact met ons op.

Ervaren monteurs

Wij hebben diverse ervaren monteurs, die ieder probleem voor u kunnen oplossen. 

Kwaliteit apparatuur

Alleen het beste voor uw keuken. Wij leveren A-kwaliteit apparatuur voor een optimale keuken.

groentesnijder horeca 

De ideale groentesnijder voor uw horecazaak is de snijmachine CL 50 van Robot Coupe. Dit model is robuust, efficiënt, gemakkelijk schoon te maken en op te bergen. De machine biedt de grootste variatie aan snijmogelijkheden. Bespaar dagelijks meerdere uren werk bij het raspen en snijden van plakjes groente, fruit en zelfs bij het maken van aardappelpuree.

Heeft u een pizzarestaurant of -bezorgkeuken? Dan is deze snijmachine ook de ideale oplossing om de ingrediënten voor uw pizza’s te snijden. De horeca groentesnijder van Robot Coupe zorgt dat u in korte tijd gelijkmatig uw groenten kunt snijden. De meegeleverde schijven zijn perfect afgestemd op het snijden van alle ingrediënten zoals uien, tomaten, olijven en zelfs kaas.

Deze efficiënte, elektrische groentesnijder is eenvoudig in gebruik. U hoeft enkel de groenten of fruit die u wilt snijden boven in de machine te stoppen en ze komen er met consistente plakjes of geraspt weer uit. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende diktes waarin u de groenten wilt snijden of raspen. Precisie, gemak en doeltreffendheid. Dat is waar de Robot Coupe snijmachine voor staat.

 

Voordelen

  • Precisie 
  • Compact 
  • Gebruiksgemak
  • Roestvrij staal
  • Uitzonderlijke snijkwaliteit
  • Gemaakt voor intensief gebruik
  • Producten langer houdbaar 

robot coupe snijmachine voor uw horecakeuken

Een goede snijmachine is onmisbaar in uw horecakeuken. De Robot Coupe snijmachine is de ideale machine waarmee u uw groenten eenvoudig, snel en consistent kunt snijden. Ideaal voor pizza’s, broodjes of andere lekkere gerechten. Deze handige groentesnijder is te vinden in onze showroom en is een mooie aanvulling op uw professionele keuken. 

Afhankelijk van de groentes die u snijdt en de diktes, kunt u tot wel 500 kg groenten snijden per uur. Dit kunnen tot wel 400 maaltijden zijn. Kom langs en u ziet met eigen ogen hoe geweldig deze snijmachine van Robot Coupe werkt en uw werkzaamheden in de keuken versnelt.

horeca snijmachine kopen bij royal matic

Maak uw horecakeuken compleet met deze horeca snijmachine van Robot Coupe. Het compacte model zorgt ervoor dat deze in iedere keuken past. Bovendien is de machine gemakkelijk te reinigen. Zo kunt u hygiënisch te werk blijven gaan.

Royal Matic is uw vertrouwde partner in horeca apparatuur. We hebben alle apparaten in huis om uw horecakeuken efficiënter en duurzamer te maken. Van pizza ovens en makelines, tot vaatwassers en afzuigkappen. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw professionele keuken. 

Neem voor vragen of advies gerust contact op met onze specialisten. Of kom langs in onze showroom om de Robot Coupe snijmachine en andere apparatuur te bewonderen en te testen.

Contact opnemen

Beelden van Robot coupe

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het merken overzicht