Horeca frituur

24/7 Service

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Is er een probleem? Neem direct contact met ons op.

Ervaren monteurs

Wij hebben diverse ervaren monteurs, die ieder probleem voor u kunnen oplossen. 

Kwaliteit apparatuur

Alleen het beste voor uw keuken. Wij leveren A-kwaliteit apparatuur voor een optimale keuken.

horeca frituur kopen bij royal matic

De specialisten van Royal Matic kunnen u goed adviseren over de beste friteuse voor uw horeca keuken. Wilt u bijvoorbeeld elektrisch frituren of op gas? MBM heeft voor beide opties mooie friteuses. De keuze hangt af van wat er reeds in uw keuken gebruikt wordt. Een gasfriteuse wordt bijvoorbeeld direct naast het bestaande gasfornuis geplaatst. Elektrische friteuses kunnen op vele plekken in uw keuken worden geplaatst. 

Bij de keuze voor uw nieuwe horeca friteuse zijn ook andere zaken van belang. Zoals waar u het gefrituurde eten laat als het tijdelijk wacht op uitservering. Of hoeveel producten u tegelijk of apart van elkaar wilt frituren. En hoe hoog moet de temperatuur van het frituurvet zijn om uw gerechten krokant maar niet vol vet te kunnen serveren? 

Royal Matic heeft een verkoop- én aftersales team dat u zowel voor als na de aanschaf kan adviseren over het meest geschikte model voor uw horecabedrijf. Ons montageteam installeert de apparatuur voor u en onze onderhoudstechniekers staat 24/7 voor u klaar. Wel zo handig in de restaurantbranche waar de keuken bijna nooit stil staat. 

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om te ontdekken wat een MBM horeca friteuse in uw keuken kan betekenen. 

 

Voordelen

  • Makkelijk in onderhoud.

  • Leverbaar in elektrisch en gas. 

  • Makkelijk in gebruik.

  • Italiaanse kwaliteit en stevigheid.

Horeca friteuse van hoge kwaliteit

Met een professionele horeca friteuse van Royal Matic serveert u heerlijke krokante gerechten op een energiezuinige en duurzame manier.

Heeft u een horecabedrijf waarin veel gefrituurd wordt? Dan wilt u een professionele horeca friteuse die elke keer een perfect resultaat geeft. Royal Matic verkoopt horeca friteuses van het merk MBM. Dit merk heeft een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Het Italiaanse merk staat met meer dan 50 jaar ervaring niet alleen bekend om kwalitatief hoogstaande apparatuur. De friteuses van MBM zijn ook nog zeer gemakkelijk in gebruik én onderhoud. 

Onderhoud en reiniging zijn essentieel in een culinaire gelegenheid waar een uitstekende hygiëne hoog in het vaandel staat. Vooral als u veel frituurt in uw horeca keuken is het belangrijk dat de olie in de friteuse eenvoudig te vervangen is. De MBM friteuses zijn voorzien van een aftapkraan waarmee u de olie snel en makkelijk ververst. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Nieuwsgierig naar de MBM friteuses of andere horeca apparatuur? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij staan voor u klaar om u advies te geven voor uw horecazaak. 

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het horeca apparatuur overzicht