True apparatuur

De True koelingen en vriezers voor uw horecakeuken

Keukens in de restaurant- en horecabranche hebben allemaal één vereiste. Efficiënt werken en de consumptieproducten vers en bereidbaar houden. Om dit te bereiken is True apparatuur ideaal. Het Amerikaanse merk kenmerkt zich door een breed aanbod aan koelkasten die speciaal voor de horecabranche zijn ontworpen. True staat voor Amerikaanse degelijkheid en om zijn duurzame kwaliteit.

True heeft de ENERGY STAR® 2023-erkenning ontvangen voor zijn innovatie op de commerciële koelmarkt door de ontwikkeling van apparatuur met hoog rendement waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Geen enkel ander bedrijf heeft deze prijs gedurende 6 opeenvolgende jaren gewonnen. Sinds kort heeft True een calculator voor energie- en broekgasequivalenten voor de commerciële koelingen. Benieuwd? Beschikbaar via: True Refrigeration

Horeca koelkasten, vrieskasten en makelines moeten niet alleen functioneel zijn. Restaurants zijn steeds vaker voorzien van open keukens, waarbij de gasten mee kunnen genieten van de bereiding van hun maaltijd. True koelkasten houden daar rekening mee door een kwalitatief hoogstaand koel resultaat te combineren met een aantrekkelijk ontwerp. De true koelkasten, vrieskasten en makelines zijn mogelijk om te personaliseren in de kleur van jou winkel!

Beelden van true 

True apparatuur staat voor zuinigheid en kwaliteit

True horeca koel- en vrieskasten zijn speciaal vervaardigd om te voldoen aan de eisen van een drukke keuken. Zo heeft uw team altijd perfect geconserveerde gekoelde voedingsmiddelen ter beschikking. Uiteraard zonder de service te vertragen. Op die manier kunnen al uw mooie ingrediënten veilig én met smaak worden geconsumeerd, zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt. 

Belangrijke overige aspecten zoals eenvoudige schoonmaak, en zuinigheid in energieverbruik zijn bij True altijd in het ontwerp meegenomen. Daarmee is het merk True de vertegenwoordiging van Amerikaanse degelijkheid en kwaliteit, zonder belangrijke innovatieve trends uit het oog te verliezen. Het is daarom een geruststellende gedachte dat u maar liefst 5 jaar garantie krijgt op apparatuur van True. Op zoek naar andere modellen vriezers, koelingen of makelines? Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten.

Een True Makeline voor elke keuken

Naast gebruiksgemak en kwaliteit heeft True als geen ander merk milieuvriendelijkheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan. Daarmee hebben zij de Amerikaanse Energy Star ontwikkelprijs ontvangen. Deze wordt uitgereikt voor de ontwikkeling van apparatuur die gefabriceerd is met duurzame materialen, waarbij tegelijkertijd een hoog rendement kan worden behaald. Met deze gedachte heeft True een perfecte koelkast voor bijna elke horecatak ontwikkeld.

De TGN rechtopstaande eenheden zijn een hoofdbestanddeel van veel commerciële keukens met een grote capaciteit voor de opslag van diverse ingrediënten. Als de keukenruimte beperkt is, zijn de TCR toonbank eenheden perfect. Zij kunnen desgewenst worden opgebouwd met deuren of laden, uiteraard afhankelijk van uw wensen. De TFP lijn is ideaal voor horecazaken met menu's waarbij veel verschillende ingrediënten snel in elkaar gezet moeten worden, zoals pizza's of hamburgers.

Meer weten over onze True koelingen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten en ontdek welk verschil True apparatuur in uw keuken kan maken.

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur