True Makeline

5 jaar garantie

Geen kosten voor arbeid, voorrijden en onderdelen. Vraag naar de voorwaarden.

Beschikbaar via Lease

Voor een vast maandbedrag schaft u het apparaat aan via financial lease. Vraag naar de voorwaarden.

Koelt ook bij hoge temp.

Ook wanneer het warm is in de zaak of tijden zomerse temperaturen blijft de True Makeline goed koelen.

professionele koelwerkbank van true 

Een koelwerkbank is onmisbaar in een pizza of horeca keuken. Hierop kunt u uw pizza’s en andere gerechten bereiden en de producten lekker vers houden. Onze makelines van True zijn bovendien duurzaam én u krijgt 5 jaar garantie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit apparatuur voor de lekkerste gerechten.

De True makeline heeft een gepatenteerd geforceerd koelsysteem. Hierdoor blijft de temperatuur op de juiste stand en is er minimale condensatie. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten een hoge kwaliteit behouden. 

Heeft u interesse in onze koelwerkbank van True? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beelden van de true makeline

Pizzawerkbank voor uw pizza bezorgkeuken

De True makelines zijn ideaal als pizzawerkbank. Dankzij de uitstekende werking van de koeling zullen uw pizza’s belegd worden met heerlijke verse ingrediënten. Bovendien zorgen de makelines voor een efficiënte workflow. Het beleggen van de pizza’s zal eenvoudig gaan waardoor ze snel de oven in kunnen. Hierdoor maakt u de pizza’s klaar in korte tijd!

De pizzawerkbanken hebben daarnaast nog vele andere voordelen:

  • 5 jaar garantie;
  • De ideale koeling voor uw ingrediënten;
  • Blijft altijd op de juiste temperatuur, ook met warme dagen;
  • Geschikt voor twaalf gastronormbakken;
  • Beschikbaar via lease. Neem hierover contact op met onze specialisten.

Bij Royal Matic hebben we alle apparatuur in huis voor uw horeca of pizza keuken. Wij helpen u graag bij een efficiënte en duurzame inrichting. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

koelwerkbank horeca 

Onze koelwerkbanken zijn voor iedere horeca keuken geschikt. U kunt kiezen tussen lades en deuren bij de aankoop van een koelwerkbank. Zo heeft u de ideale makeline voor uw keuken. Wanneer u voor deuren kiest krijgt u ruime koelkastjes waar u grotere producten kunt koelen. Dit is zeer geschikt voor ingrediënten die niet in GN bakken passen.

Koelwerkbanken met lades zijn ideaal in een horeca keuken. U kunt eenvoudig uw ingrediënten voor de mise en place opbergen in de lades waar ze koel en vers blijven. De lades maken het werk ook eenvoudiger, doordat de ingrediënten binnen handbereik zijn tijdens het bereiden van de gerechten. Onze koelwerkbanken zorgen dat er genoeg ruimte is om al uw ingrediënten vers te houden.

Wanneer u bij ons een koelwerkbank van True aanschaft regelen wij de plaatsing en installatie. Voor eventueel onderhoud of storingen is onze technische dienst 24/7 bereikbaar. Wij begrijpen als geen ander dat een goed werkende koeling noodzakelijk is voor uw gerechten. Daarom staan onze monteurs altijd voor u klaar, mochten er problemen zijn met uw koeling.Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze
specialisten

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur

GA TERUG NAAR HET apparatuur OVERZICHT