Horeca gasfornuis

24/7 Service

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Is er een probleem? Neem direct contact met ons op.

Ervaren monteurs

Wij hebben diverse ervaren monteurs, die ieder probleem voor u kunnen oplossen. 

Kwaliteit apparatuur

Alleen het beste voor uw keuken. Wij leveren A-kwaliteit apparatuur voor een optimale keuken.

Horeca gasfornuis bij Royal matic

Bij Royal Matic begrijpen we dat een betrouwbaar en efficiënt horeca gasfornuis essentieel is voor elke restaurantkeuken of andere horecazaak. We hebben een breed aanbod professionele horeca gasfornuizen van verschillende goede merken, waaronder het Italiaanse merk MBM. Uw horeca keuken op een efficiënte manier ingericht met de allerbeste apparatuur, dat is onze expertise. Ontdek ons aanbod!

gasfornuis horeca

Een professioneel horeca gasfornuis is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen die komen kijken bij het runnen van een horecagelegenheid. Horeca fornuizen zijn vaak groter en krachtiger dan gewone fornuizen en worden gebruikt in de horeca keuken om grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd te bereiden. 

Redenen om te kiezen voor een professioneel gasfornuis zijn onder meer:

  • Krachtige prestaties

Een professioneel gasfornuis biedt u een snelle en nauwkeurige warmteafgifte, waardoor u volledige controle heeft over uw kookprocessen. Of u nu wilt grillen, sudderen, braden of koken: een gasfornuis voor in uw horeca keuken levert op elk moment de juiste hitte om de perfecte resultaten te bereiken. 

  • Duurzaamheid

Horecaomgevingen stellen hoge eisen aan apparatuur; daar weten we bij Royal Matic alles van. Een professioneel horeca gasfornuis is ervoor gemaakt om aan deze uitdagingen te voldoen. De fornuizen bestaan uit robuuste materialen, zoals roestvrij staal, en zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en langdurige slijtage.

  • Flexibiliteit en veelzijdigheid

Professionele gasfornuizen hebben verschillende branders, kookzones en ovens, waardoor u meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Daarnaast kunt u kiezen uit extra functies, zoals grillplaten, fry-tops en wokbranders. Kortom: u kunt uw menu uitbreiden en uw culinaire creativiteit de vrije loop laten. 

  • Eenvoudig onderhoud

De gasfornuizen die we bij Royal Matic aanbieden zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, maar ook op eenvoudig onderhoud. Denk aan gemakkelijk te reinigen oppervlakken en afneembare branders die het schoonmaken vergemakkelijken en ervoor zorgen dat uw keuken altijd hygiënisch blijft. 

 

Voordelen

  • Makkelijk in onderhoud.

  • Leverbaar in elektrisch en gas. 

  • Makkelijk in gebruik.

  • Italiaanse kwaliteit en stevigheid.

professioneel gasfornuis 

Of u nu een kleine lunchroom runt of een drukkere horeca keuken beheert, Royal Matic heeft een uitgebreid assortiment professionele gasfornuizen dat aan al uw behoeften voldoet. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige horeca apparatuur aan tevreden klanten. 

Er zijn verschillende typen horeca fornuizen, die elk hun eigen voordeel hebben. Denk aan gasfornuizen, elektrische fornuizen en inductie fornuizen in verschillende maten en stijlen, en met verschillende functies.

hoe kies ik een geschikt fornuis voor mijn onderneming?

Het is van belang dat u een horeca gasfornuis kiest dat aan uw specifieke wensen en behoeften voldoet. Zo zijn sommige fornuizen geschikt voor het koken van voedsel met hoge temperaturen, zoals hamburgers en pizza's. Andere fornuizen zijn juist weer beter geschikt voor het bereiden van delicate gerechten zoals vis en sauzen. 

Neem bij het maken van uw keuze ook in acht hoeveel pitten u nodig heeft en met hoeveel pannen u normaal kookt. Verder kunt u kijken naar hoe energie-efficiënt het fornuis is en hoe makkelijk het fornuis te reinigen is. Let daarnaast op bepaalde veiligheidsfuncties, om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren. 

kom langs in de showroom!

Natuurlijk wilt u de Royal Matic gasfornuizen in het echt bekijken. Dat kan in onze showroom in Den Haag! Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van een geschikt fornuis voor uw horecaonderneming. 

Extra fijn: Royal Matic heeft een team van gespecialiseerde en ervaren monteurs die op landelijk niveau storingen kunnen verhelpen aan de door ons geleverde apparatuur. Dus mocht er iets mis zijn met uw apparaten, dan lossen onze eigen servicemonteurs dit voor u op. U kunt bij ons ook terecht voor het laten uitvoeren van onderhoud aan uw apparatuur.

Royal Matic kenmerkt zich door een zeer klantgerichte en flexibele houding. Bij ons is 'nee' geen optie. We denken in oplossingen en kiezen altijd voor persoonlijk contact!

 

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het horeca apparatuur overzicht