demo keuken

BENIEUWD HOE UW PIZZA UIT DE XLT OVEN KOMT? BOEK EEN DEMO SESSIE!

In onze demo keuken staat een XLT lopende band pizza oven klaar om uw producten te testen. Zo weet u zeker dat uw pizza's goed uit de oven komen voordat u de oven aanschaft. Wel zo fijn!

Wist u dat er niet alleen pizza's door de XLT oven heen kunnen? Onze XLT oven wordt ook gebruikt voor onder andere lasagne, broodjes en grillworsten.

Smakelijk bakken 

Een mooi, gelijkmatig bakresultaat, elke keer weer en dat in no time. Dat is toch wat u wilt in uw horecakeuken? Daarom hebben wij in onze demokeuken een XLT lopende band pizza oven klaarstaan om uw producten te testen. Zo ziet én proeft u hoe uw pizza's uit de oven komen voordat u deze aanschaft. Dat is wel zo prettig. De ovens hebben een constante temperatuurregeling en een automatische loopband waardoor de pizza’s elke keer weer met gelijke kwaliteit gebakken worden. Zo hoeft u alleen het deeg uit te rollen en de pizza’s te beleggen. De XLT ovens doen de rest. Ook kunt u tijdens de demonstratie meteen kennismaken met eenvoudig instelbare bedieningspaneel en laten wij ter plaatse zien hoe eenvoudig de ovens te reinigen zijn. 

Efficiënt koelen

In onze demo-showroom hebben wij ook de koelkasten en vrieskasten van het Amerikaanse merk True. True staat voor Amerikaanse degelijkheid. Het apparatuur van True staat daarom bekend om zijn duurzame kwaliteit. Bovendien krijgt u standaard 5 jaar garantie op een Makeline, koelkast en vrieskast van True. De True Makeline heeft een gepatenteerd geforceerd koelsysteem wat de temperatuur op de juiste stand houdt en zorgt voor minimale condensatie. De True makeline koelt zelfs bij extreem hoge temperaturen altijd even goed en gelijkmatig. Nadat u met eigen ogen heeft gezien hoe mooi en kwalitatief deze range horecakoelkasten werkt kunnen wij deze voor u uit voorraad binnen een dag leveren. Met maar liefst 5 jaar garantie. 

Benieuwd geworden welke heerlijke producten er uit een XLT oven komen rollen of met eigen ogen zien hoe goed de True koelkasten werken in een horecakeuken omgeving? Boek hieronder uw vrijblijvende demo en overtuig uzelf. 

Boek een demosessie

uw product in onze oven

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor vrijblijvende demo sessie in onze showroom.

Liever direct contact?

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl