True koelkasten

5 jaar garantie

Geen kosten voor arbeid, voorrijden en onderdelen. Vraag naar de voorwaarden.

Beschikbaar via Lease

Voor een vast maandbedrag schaft u het apparaat aan via financial lease. Vraag naar de voorwaarden.

Koelt ook bij hoge temp.

Ook wanneer het warm is in de zaak of tijden zomerse temperaturen blijft de True Makeline goed koelen.

Horeca koeling van hoge kwaliteit

Maak uw horeca keuken compleet met de horeca koelingen van True. Deze koelingen zijn speciaal ontwikkeld voor restaurants en andere horecaketens. Ze zorgen voor een consistente koeling waardoor uw ingrediënten lang vers blijven. Bij Royal Matic denken we graag mee over de ideale inrichting van uw keuken en een koeling kan daar natuurlijk niet ontbreken. 

Interesse in onze koelingen voor uw horecazaak? Neem contact op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij de aanschaf van de perfecte koeling.

Beelden van True koelkasten

professionele koeling horeca 

Wanneer u een koeling voor uw horecazaak bij ons afneemt, krijgt u een kwalitatieve koeling van het merk True. Dit Amerikaanse merk ontwikkelt koelkasten, makelines en vriezers speciaal voor de horeca en garandeert de beste, duurzame kwaliteit. De koelingen zorgen voor een consistente doorstroming van koude lucht en blijven goed werken bij warme temperaturen in de zomer.

Om gerechten van de beste kwaliteit in uw horecazaak te serveren is een koeling van hoge kwaliteit noodzakelijk. Onze professionele koelingen zorgen ervoor dat uw ingrediënten constant op de juiste temperatuur gekoeld worden zodat ze zo vers mogelijk blijven. Daarnaast zorgen we dat uw keuken een koeling krijgt die perfect past zodat u de ruimte optimaal kunt benutten. Voor advies op maat kunt u bij onze gespecialiseerde adviseurs  terecht.

koelingen horeca royal matic

Wanneer u een horeca koeling bij Royal Matic afneemt geniet u van vele voordelen:

  • 5 jaar garantie
  • 24/7 reparatieservice
  • Montagedienst
  • Advies op maat

Met de apparatuur van True krijgt u maar liefst 5 jaar garantie. Mocht er onverhoopt een storing zijn of onderdelen niet goed meer werken, repareren onze monteurs uw koeling zo snel mogelijk en heeft u daar de eerste 5 jaar geen kosten aan. We begrijpen als geen ander dat een horeca koeling zo snel mogelijk gerepareerd moet worden. Daarom staan onze monteurs 7 dagen per week voor u klaar. Ook in de avonden en het weekend.

Interesse in onze horeca koeling? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte koeling. Neem contact op met onze adviseurs of kom langs in onze showroom om de ideale koeling voor uw horecakeuken te vinden.

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze
specialisten

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur

GA TERUG NAAR HET apparatuur OVERZICHT