True vriezers

5 jaar garantie

Geen kosten voor arbeid, voorrijden en onderdelen. Vraag naar de voorwaarden.

Beschikbaar via Lease

Voor een vast maandbedrag schaft u het apparaat aan via financial lease. Vraag naar de voorwaarden.

Koelt ook bij hoge temp.

Ook wanneer het warm is in de zaak of tijden zomerse temperaturen blijft de True Makeline goed koelen.

Horeca vriezer voor iedere restaurantkeuken

Zoekt u een kwalitatieve horeca vriezer voor uw restaurant? Bij Royal Matic hebben we vrieskasten van hoge kwaliteit die uw ingrediënten lang vers houden. We begrijpen als geen ander dat een goede vriezer van groot belang is in uw horecazaak. U wilt natuurlijk dat uw producten efficiënt en lang ingevroren kunnen blijven. 

Wij bieden verschillende soorten en maten vriescellen aan voor uw horecazaak. Afhankelijk van de ruimte en uw wensen kunnen we de ideale vriezer voor u vinden. Onze specialisten denken graag met u mee en adviseren u bij de aanschaf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie over onze horeca vriezers.

Beelden van true vrieskasten

 

energiezuinige vrieskast voor uw horecazaak

Bij Royal Matic vindt u de ideale vriezer voor uw horeca keuken. Als specialist in horeca apparatuur denken we graag met u mee over een passende vrieskast. Zo bieden wij verschillende horeca vrieskasten, in uiteenlopende formaten, met glazen deuren of dubbele deuren. Zoekt u naar professionele koelingen of makelines? Ook die hebben we voor u in het juiste formaat.

U haalt het meeste uit uw vriezer als deze op maat is gemaakt voor uw restaurant keuken. Bij Royal Matic zorgen we dat de vriezer perfect past en dat u er de meeste opslagruimte uithaalt. Onze adviseurs helpen u met de indeling en inrichting van uw keuken zodat de vriezer zo optimaal mogelijk gebruikt kan worden.

Naast een goede indeling en inrichting is de kwaliteit van de vriezer ook ontzettend belangrijk. Met onze vriezers garanderen we een hoge kwaliteit met constante vriestemperaturen. Zo blijven uw etenswaren optimaal gekoeld. Ook tijdens de hete zomerdagen blijft de vriezer goed werken. Zo blijven uw producten en ingrediënten met de juiste temperatuur bewaard.

horeca vriezer via royal matic

Wanneer u via Royal Matic een horeca vrieskast afneemt, krijgt u een vrieskast van het merk True. Dit Amerikaanse merk staat bekend om duurzame kwaliteit en ontwikkelt vriezers speciaal voor de horecabranche. Hierdoor zijn ze perfect om uw ingrediënten onder de juiste temperatuur te bewaren.

Wanneer u een horeca koeling bij Royal Matic afneemt geniet u van vele voordelen:

  • 5 jaar garantie
  • 24/7 reparatieservice
  • Montagedienst
  • Advies op maat

Bovendien monteren en installeren we de horeca vriezer bij u in de keuken. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de vriescel goed is geïnstalleerd zodat deze optimaal werkt. Mochten er onverhoopt storingen komen, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u langs komen om de storing te verhelpen. Daarnaast heeft u 5 jaar garantie op de apparatuur van True. Zo heeft u geen kosten voor eventueel onderhoud of benodigde onderdelen.

Interesse in onze horeca vriezers? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag verder bij de aanschaf van een professionele horeca vriezer.

 

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze
specialisten

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur

GA TERUG NAAR HET apparatuur OVERZICHT