Horeca grill

24/7 Service

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Is er een probleem? Neem direct contact met ons op.

Ervaren monteurs

Wij hebben diverse ervaren monteurs, die ieder probleem voor u kunnen oplossen. 

Kwaliteit apparatuur

Alleen het beste voor uw keuken. Wij leveren A-kwaliteit apparatuur voor een optimale keuken.

Professionele horeca grillplaat bij Royal Matic 

Het Italiaanse merk MBM staat met meer dan 50 jaar ervaring bekend om kwalitatief apparatuur. De grills van MBM zijn makkelijk in gebruik en onderhoud. Onmisbaar in uw professionele keuken: een horeca grillplaat waarop de lekkerste vlees- en visgerechten het best tot hun recht komen. Royal Matic heeft een breed assortiment aan horeca grillplaten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische grillplaten, grillplaten op gas, gegroefde of juist gladde grillplaten, en zogeheten 'dubbele bakplaten'. 

Wat voor professionele horeca grillplaat u ook zoekt, Royal Matic heeft een plaat geschikt voor iedere situatie. Laat u adviseren! Op zoek naar andere horeca apparatuur? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Waar dient u rekening mee te houden bij de aanschaf van een grillplaat? 

Er zijn een aantal factoren belangrijk om te overwegen bij de aanschaf van een grillplaat voor in uw horeca keuken. Als expert in horeca apparatuur kunnen onze adviseurs u meer vertellen over de aandachtspunten van een horeca grill. We helpen u graag bij het vinden van de geschikte grillplaat.

Grootte van uw grillplaat                                                                  

Allereerst is de grootte van de grillplaat een belangrijke factor. Daarvoor is het van belang dat u zowel de beschikbare ruimte in de keuken bepaalt, als het formaat grillplaat dat past bij uw wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid voedsel die u tegelijkertijd wilt kunnen grillen.

De branders

Meer branders betekent over het algemeen een snellere en meer gelijkmatige bereiding van uw gerechten. Het vermogen van de branders moet voldoende zijn om de gewenste temperaturen te bereiken.

Het materiaal

Roestvrij staal is een populair materiaal voor grillplaten, vanwege de duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Een antiaanbaklaag is daarnaast gewenst voor het gemakkelijker bereiden van uw gerechten en een makkelijkere schoonmaak. U wilt altijd kiezen voor een eenvoudig te onderhouden materiaal.

 

Voordelen

  • Makkelijk in onderhoud.

  • Leverbaar in elektrisch en gas. 

  • Makkelijk in gebruik.

  • Italiaanse kwaliteit en stevigheid.

waarom een horeca grillplaat?

Een goede horeca grillplaat geeft uw gerechten smaak. Vlees, vis of groente zijn heel snel gaar en daardoor blijven de smaak en vitamines behouden. Een grote grillplaat heeft daarnaast als voordeel dat er meerdere ingrediënten direct naast elkaar bereid kunnen worden.

Doorgaans wordt bij het grillen weinig olie of vet gebruikt, dus deze manier van koken is ook nog eens gezond. Daarnaast is een grillplaat makkelijk schoon te maken. De spatrand en lekbak vangen het vuil op, en de gladde roestvrijstalen behuizing is makkelijk af te nemen.

horeca grill: vereik uw professionele keuken

Een professionele horeca grillplaat biedt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere grillplaat voor particulier gebruik. De professionele platen zijn speciaal ontwikkeld om de werkomgeving van een professionele keuken aan te kunnen. Investeren in een professionele grillplaat is daarom duurzaam, efficiënt en veelzijdig. 

Een goede grillplaat is bestand tegen intensief gebruik en gaat lang mee. Een professionele grillplaat heeft krachtige branders die snel opwarmen en een gelijkmatige warmteverdeling bieden. Dit zorgt voor een snellere en meer gelijkmatige bereiding van uw gerechten, wat de efficiëntie in de keuken verhoogt. 

De meeste grillplaten zijn uitgerust met verschillende kookzones en temperatuurregelingen, waardoor u meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. U kunt uit de voeten met het grillen van vlees, vis, groenten en zelfs sandwiches, waardoor uw menu-opties diverser worden.

mbm grill: ontdek mbm apparatuur bij royal matic

MBM is een Italiaans merk voor keukenapparatuur dat bekendstaat om de hoogstaande kwaliteit en perfecte prijs-kwaliteitverhouding. De apparatuur is gemakkelijk in gebruik en makkelijk te onderhouden en reinigen. Royal Matic is aanbieder van verschillende MBM apparatuur voor in uw horeca keuken, waaronder mooie MBM grillplaten.

Het verkoop- en aftersales team van Royal Matic kan u zowel voor als na de aanschaf van uw MBM grill adviseren over het meest geschikte model voor uw horecabedrijf. Daarnaast regelt ons montageteam de installatie én staan onze onderhoudstechniekers 24/7 voor u klaar. We begrijpen het horecavak als geen ander en willen u daarom te allen tijde zo snel en volledig mogelijk ontzorgen.

Bent u benieuwd naar de apparatuur van MBM? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om te ontdekken wat een MBM apparaat in uw keuken kan betekenen!

 

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het horeca apparatuur overzicht