Klaar voor de zomer met onze horeca koelingen!

De warme zomer staat voor de deur. Een periode waarin het belangrijk is om uw producten goed gekoeld te houden. Of het nu gaat om ingrediënten voor de keuken of drankjes voor uw gasten. Bij Royal Matic hebben we hoogwaardige koelingen, makelines en vrieskasten die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Ga de hete zomerdagen zorgeloos tegemoet met onze koel- en vriesapparatuur. In dit blog vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van onze koelingen en vriescellen. Neem bij advies en vragen gerust contact op met onze adviseurs.

terug naar overzicht

Beschikbaar via Lease

Voor een vast maandbedrag schaft u het apparaat aan via financial lease. Vraag naar de voorwaarden.

Koelt ook bij hoge temp.

Ook wanneer het warm is in de zaak of tijden zomerse temperaturen blijft onze koelkasten, vriezers en koelwerkbanken goed koelen.

Direct uit voorraad leverbaar

Snel nodig? De meeste standaard modellen zijn uit voorraad leverbaar! 

Hittebestendige koelingen voor iedere keuken

De zomers in Nederland bereiken steeds hogere temperaturen waardoor koelingen en vriezers vaak een stuk harder moeten werken om de producten koud genoeg te houden. Bij Royal Matic hebben we koel- en vriesapparatuur van het hoogwaardige Amerikaanse merk True en het Italiaanse merk Tecnodom. Ontworpen speciaal voor de horecabranche koelkasten, vriezers en koelwerkbanken van hoge en duurzame kwaliteit. Met de geavanceerde technologie blijft de apparatuur goed koelen. Ook bij zomerse temperaturen buiten. 

Snel een nieuwe koelkast, vriezer of koelwerkbank nodig? De meeste modellen hebben wij op voorraad.

U ontvangt bovendien maar liefst 5 jaar garantie op onze apparatuur van True, waarbij u ook niet hoeft te betalen voor voorrijkosten en onderdelen. Heeft u een onverhoopte storing? Onze ervaren monteurs komen zo snel mogelijk de storing verhelpen zodat u snel weer uw producten goed kunt koelen.

Daarnaast is het mogelijk om de apparatuur te leasen. Zo hoeft u niet in een keer een investering te doen, maar geniet u wel van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service bij eventuele storingen of reparaties. Lees hier meer over onze mogelijkheden voor het leasen van apparatuur.

Onze koel-en vriesapparaten:

Voor iedere horeca keuken hebben we geschikte koel- en vriesapparatuur die tijdens de warme zomerdagen uitstekend blijven werken:

Koelkasten

Onze koelkasten bieden de perfecte oplossing voor het bewaren van uw verse ingrediënten. We bieden ook drankkoelingen die de drankjes voor uw gasten lekker koel houden. Ze zijn ontworpen om constant de optimale temperatuur te behouden, ongeacht de hitte buiten. Dankzij de directe beschikbaarheid kunnen we u op zeer korte termijn van dienst zijn. Heeft u een nieuwe koelkast nodig, of wilt u uw bestaande capaciteit uitbreiden? Royal Matic is er om u te helpen.

Makelines

Onze makelines zijn de onmisbare partner voor iedere professionele keuken. Ze zorgen voor een efficiënte workflow en houden uw ingrediënten binnen handbereik én perfect gekoeld. Met onze makelines, die direct uit voorraad leverbaar zijn, kunt u snel schakelen en uw keuken precies zo inrichten als u wilt.

Vrieskasten

Hoe beter uw voorraadbeheer, hoe efficiënter uw keuken werkt. Onze vrieskasten bieden voldoende ruimte en behouden een constante temperatuur om uw bevroren producten optimaal te bewaren. 

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Met onze koel- en vriesoplossingen bent u verzekerd van de beste prestaties, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Onze apparaten, direct beschikbaar uit onze voorraad, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste standaarden van efficiëntie en betrouwbaarheid. Houd uw hoofd koel deze zomer met de hoogwaardige apparatuur van Royal Matic.

Neem bij interesse contact op of vraag een offerte aan voor de apparatuur die u wenst.

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur