Broodje uit een pizza oven

Ontdek de veelzijdige toepassingen van onze XLT pizzaovens!

In de horeca is efficiëntie van essentieel belang, vooral wanneer het aankomt op het bereiden van pizza's! Gelukkig is er een oplossing: de XLT pizzaoven. Deze lopende band oven is speciaal ontworpen voor pizzeria's, fastfoodrestaurants en bezorgshops, waarmee in korte tijd een grote hoeveelheid pizza's kan worden bereid. 

Maar met een XLT pizzaoven in uw horecakeuken kunt u veel meer dan alleen pizza's bereiden. Deze veelzijdige oven biedt verschillende toepassingen, waardoor u een breed scala aan gerechten kunt maken. Benieuwd naar wat een XLT oven voor uw horecakeuken kan betekenen? Lees vooral verder.

terug naar overzicht

24-hours copy 2@2x
24/7 technische dienst
guarantee-certificate copy 2
5 jaar garantie
Energiezuinig en duurzaam
Direct uit voorraad leverbaar
Eenvoudig schoon te maken
Makkelijk in gebruik

 

toepassingen van een xlt pizzaoven

Met een XLT pizzaoven in uw horecakeuken kunt u niet alleen heerlijke pizza's bereiden, maar ook een breed scala aan andere gerechten. Het is een veelzijdige oven die uw culinaire mogelijkheden uitbreidt en u in staat stelt om efficiënt en met consistente kwaliteit te koken. We zetten een aantal van de verschillende toepassingen van een XLT pizzaoven voor u op een rij:

Pizza's 

Natuurlijk is een XLT pizzaoven perfect voor het snel en gelijkmatig bakken van heerlijke pizza's. Met de lopende band technologie kunt u een grote hoeveelheid pizza's in korte tijd bereiden, waardoor u efficiënt kunt werken, zelfs tijdens drukke periodes.

Gegrilde gerechten

Met de grillfunctie van een XLT pizzaoven kunt u ook heerlijke gegrilde gerechten bereiden. Denk aan gegrilde groenten, vlees en vis met een knapperig korstje en een sappige binnenkant. De grillfunctie voegt een extra dimensie toe aan uw menu.

Brood en Turkse pizza 

XLT pizzaovens kunnen ook worden gebruikt voor het bakken van broodjes en Turkse Pizza's. De gelijkmatige warmteverdeling en de mogelijkheid om de oventemperatuur nauwkeurig af te stellen, zorgen ervoor dat uw brood perfect rijst en een knapperige korst krijgt.

Ovenschotels en gratins

Een XLT pizzaoven kan ook worden gebruikt voor het bereiden van smaakvolle ovenschotels en gratins. Met de nauwkeurige temperatuurregeling en gelijkmatige warmteverdeling kunt u de ingrediënten perfect garen en een heerlijk krokant laagje creëren.

Koekjes en gebak

Voor het bakken van heerlijke koekjes en gebakjes is een XLT pizzaoven een uitstekende keuze. U kunt gelijkmatig gebakken en perfect gekleurde koekjes en gebakjes bereiden, waardoor uw klanten kunnen genieten van heerlijke zoete lekkernijen.

Opwarmen van gerechten

Naast het bereiden van verse gerechten kunt u een XLT pizzaoven ook gebruiken voor het snel en gelijkmatig opwarmen van gerechten. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld voorgebakken pizza's wilt opwarmen of gerechten snel wilt serveren.

Andere creatieve toepassingen 

De mogelijkheden zijn eindeloos met een XLT pizzaoven. U kunt experimenteren met het bereiden van verschillende gerechten, zoals vleesgerechten, groentegerechten, quiches en nog veel meer. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop!

de ideale xlt oven voor uw horeca keuken

Naast hun veelzijdigheid bieden de XLT pizzaovens nog veel meer voordelen. Zo zijn ze eenvoudig schoon te maken, hebben ze een lange levensduur en vangen ze restafval en kruimels efficiënt op. De ovens kunnen daarnaast zowel op gas als elektriciteit werken en de transportband kan in beide richtingen worden ingesteld. Extra fijn is dat de ovens stapelbaar zijn en tot 3 hoog opgestapeld kunnen worden, waardoor u meer capaciteit krijgt zonder ruimte in te leveren. Win-win!

Bij Royal Matic bieden we verschillende maten XLT pizzaovens aan, zodat u kunt kiezen welke oven het beste past bij het aantal pizza's (of andere gerechten) dat u produceert en de beschikbare ruimte in uw keuken. We hebben de ideale oven voor elke horecakeuken.

 

vind de perfecte xlt pizza oven voor uw horecakeuken bij royal matic 

Bent u op zoek naar een energiezuinige pizzaoven voor uw horecazaak of pizzakeuken? Bij Royal Matic hebben we voor elke horecakeuken een geschikte pizzaoven. Onze adviseurs denken graag met u mee over de ideale oven en de inrichting van uw horecakeuken.

Bent u benieuwd of de XLT lopende band oven geschikt is voor uw horecazaak? Kom dan langs in onze showroom en test uw gerechten uit! We hechten waarde aan korte lijnen en snelle communicatie, dus neem gerust contact met ons op!

 

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur