Horeca keuken inrichting

Een goed ontworpen en efficiënt ingerichte keuken is van cruciaal belang voor het succes van uw horecabedrijf en dat begrijpen we bij Royal Matic als geen ander. Daarom zijn wij de ideale partner voor een professionele horeca keuken inrichting.

Heeft u een horecaonderneming en bent u op zoek naar een lange termijn partner op het gebied van professionele keuken inrichting en keukenapparatuur? Zoek niet verder! Onze specialisten helpen u graag bij het creëren van een functionele keuken die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op!

terug naar overzicht

Horeca keuken indeling: de hoofdpunten

In dit blog behandelen we een aantal hoofdpunten die van belang zijn bij het indelen van een professionele horeca keuken. 

Workflow en efficiëntie

Een efficiënte horeca keuken indeling moet zorgen voor een soepele workflow. De belangrijkste werkgebieden, zoals de bereidingsruimte, kookstations en spoelbakken, moeten logisch worden geplaatst en makkelijk toegankelijk zijn voor het keukenpersoneel. 

Keukenapparatuur

Geschikte keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit is onmisbaar in uw horeca keuken. Bij de plaatsing van keukenapparatuur moet ook de workflow en efficiëntie in acht worden genomen.  

Hygiëne

Het is van belang dat de complete keuken makkelijk schoon te maken is, omdat horeca keukens moeten voldoen aan strikte hygiëne- en voedselveiligheidsnormen. Hiervoor is het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor het schoonmaken en desinfecteren van apparatuur en werkoppervlakken. 

Opslagruimte

Ook een goede opslag in uw horeca keuken voor voedselvoorraden, keukengerei, serviesgoed en schoonmaakbenodigdheden is van belang. Met op maat gemaakte opslagsystemen kunt u de ruimte optimaal benutten.

horeca inrichting keuken: ontdek ons aanbod 

Ons aanbod keukeninrichting omvat een breed scala aan hoogwaardige apparatuur, die zorgvuldig is geselecteerd om aan de eisen van een professionele keuken te voldoen. We bieden een uitgebreid assortiment kookapparatuur van gerenommeerde merken die bekendstaan om hun duurzaamheid en prestaties.

Bij Royal Matic streven we naar maximale efficiëntie in uw keuken. Door de workflow te optimaliseren kan uw keukenpersoneel moeiteloos werken en is elke handeling doelgericht. We houden rekening met aspecten zoals hygiëne, ergonomie en veiligheid, om een gezonde en productieve werkomgeving te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bij Royal Matic gaan we verder dan alleen het ontwerpen en installeren van uw keuken. We bieden ook uitstekende after-sales service en ondersteuning. Onze technici staan 24/7 klaar om eventuele problemen op te lossen en periodiek onderhoud uit te voeren, zodat uw keuken optimaal blijft presteren.

As u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw horeca keukeninrichting, kies dan voor Royal Matic. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie kunnen vertalen naar een keuken die voldoet aan al uw verwachtingen en meer. Samen zorgen we ervoor dat uw keuken een essentieel onderdeel wordt van uw succesverhaal in de horecabranche.

 

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur