Opbolmachine

Opbolmachine voor uw pizza keuken

Het maken van deegballen in onze opbolmachine is snel en eenvoudig gebeurd. Onze deegopboller maakt maar liefst 800 tot 1200 deegballen per uur die glad en luchtdicht zijn. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld weinig ruimte of personeel heeft of veel pizza’s in korte tijd moet produceren. Royal Matic denkt graag met u mee voor een efficiënte pizza keuken en biedt daarvoor apparatuur van hoge kwaliteit. Advies nodig?

 

Voordelen deegopboller

  • Maakt deegballen van verschillende groottes (van 50 tot 300 gram);

  • Consistente kwaliteit. Ronde, gladde, luchtdichte en compacte deegballen van gelijke formaten;

  • Geen verspilling;

  • Zeer gebruiksvriendelijk;

  • Hoge capaciteit. Kneed tot wel 1200 deegballen per uur;
  • Compact en ruimtebesparend;
  • Eenvoudig schoon te maken.

professionele deegopboller

Wanneer u een deegopboller bij Royal Matic koopt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Onze opbolmachine is van het Italiaanse merk OEM en levert ook de authentieke Italiaanse kwaliteit. De deegopboller kneedt uw deeg tot ronde, gladde deegballen van constante groottes. U kunt zelf kiezen hoe groot u de deegbollen wilt hebben, van 50 gram tot wel 300 gram. De deegbollen zijn bovendien luchtdicht zodat u geen ongewenste luchtbellen in uw pizzabodem krijgt.

De machine is eenvoudig in gebruik. U kunt de machine instellen op de gewenste deegbollen en de opboller doet de rest. U krijgt maar liefst 800 tot 1200 deegbollen per uur, afhankelijk van de grootte van de bollen. De machine doet dit met behulp van speciale kegels die het deeg in gelijke balletjes verdeelt. Dit scheelt een hoop werk waardoor u ook met minder personeel genoeg pizza’s kunt bereiden.

Met onze opbolmachine heeft u bovendien minder verspilling van uw deeg. Met de hoge schaalnauwkeurigheid (tolerantie van ongeveer 5%) haalt de machine alle restjes deeg op die u opnieuw kunt mixen tot deegballen. Daarnaast is de machine compact waardoor deze ook in kleinere keukens goed past. Als specialist in horeca apparatuur en pizza keukens denken wij graag met u mee over de inrichting. Neem contact op met onze specialisten of kom langs bij ons in de showroom. Daar kunt u de opbolmachine met eigen ogen bekijken.

BEELDEN VAN DE DEEGOPBOLLER

opboller voor deeg - eenvoudig & Efficient

Op zoek naar een opboller voor deeg? Bij Royal Matic hebben we een deegopboller van hoge kwaliteit. Deze opboller is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook eenvoudig schoon te maken. De machine is gemaakt van 100% roestvrij staal en de binnenkant kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige spons. De hulpstukken, zoals de spiraal en het mes, kunt u verwijderen en schoonmaken in de vaatwasmachine. 

Om uw pizza keuken compleet te maken hebben we ook deegmengers, deegrolmachines en pizza ovens van hoge kwaliteit. Onze pizza apparatuur is eenvoudig in gebruik en zorgt voor efficiëntie in uw keuken. Zo mengt de deegmenger het deeg, maakt de deegopboller mooie deegballen ervan en worden ze snel uitgerold in de deegrolmachine. Beleg de pizza bodems met de toppings en in een korte tijd komen ze uit de pizza oven. De apparatuur garandeert consistente, hoge kwaliteit voor de allerlekkerste pizza’s.

Wij helpen u graag met het vinden van de beste apparatuur voor uw pizza keuken om het volledige bakproces van de pizza’s zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een aanvraag van onze opbolmachine. Contact opnemen

Vragen?
Stel ze gerust

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ga terug naar het pizza apparatuur overzicht