Meer dan 50 jaar ervaring

Nieuwe keuken At Noon Breda

De opdracht

Bij At Noon in Breda werd in een kleine, lege ruimte met beperkte afzuigmogelijkheden een heel nieuw restaurant gebouwd. De uitdaging was om in de keuken een goede afzuiging te realiseren, zodat de klanten geen last hebben van geurtjes vanuit de keuken.

Aangezien het pand beperkte afzuigmogelijkheden had, was dit een behoorlijke uitdaging. Aan Royal Matic de opdracht om hier een passende oplossing voor te vinden.

De oplossing

Vanwege de beperkte afzuigmogelijkheden was het van belang hier een goede oplossing voor de vinden. Royal Matic is met het idee gekomen het volledige dak te gebruiken als afzuigkap. Daarnaast is er een inblaassysteem gebouwd, zodat er een luchtcirculatie in de keuken ontstaat.

Om ervoor te zorgen dat de geuren niet het restaurant in komen, is er voor gezorgd dat de keuken een soort isolatiecel is. Door gebruik te maken van glas heeft de keuken toch een open karakter, maar blijven de geuren binnen de keuken en worden deze goed afgezogen.