De ervaring van Ijzeren Man met Royal Matic

Ijzeren Man Vught
terug naar overzicht

Impact van de keuze van Ijzeren Man voor de pizzaoven en apparatuur van Royal Matic

De keuze van Ijzeren Man voor de geavanceerde pizzaoven van Royal Matic 

In de dynamische wereld van de horeca is de keuze voor de juiste apparatuur cruciaal. Ijzeren Man, een bedrijf in de horeca sector, heeft onlangs voor Royal Matic gekozen voor hun nieuwe pizzaoven en aanvullende apparatuur. Deze keuze was het resultaat van een zorgvuldige afweging, waarbij kwaliteit en prestaties voorop stonden.

De zoektocht van Ijzeren Man naar de perfecte pizzaoven leidde hen naar de XLT pizza oven 1832 dubbel elektrisch, ontdekt via een online zoektocht. Royal Matic onderscheidde zich als de enige aanbieder die voldoet aan hun hoge eisen. Deze keuze was niet alleen gebaseerd op de unieke specificaties van de oven, maar ook op de reputatie van Royal Matic voor het leveren van topkwaliteit apparatuur.

24-hours copy 2@2x
24/7 technische dienst
guarantee-certificate copy 2
5 jaar garantie
Energiezuinig en duurzaam
Direct uit voorraad leverbaar
Eenvoudig schoon te maken
Makkelijk in gebruik

Naadloze integratie en topprestaties

Eenmaal in gebruik, heeft de constante kwaliteit van de XLT oven een significante impact gehad op de bedrijfsvoering van Ijzeren Man. Na het optimaal afstellen van de oven, is het resultaat een naadloze integratie in hun keuken, resulterend in consistent hoogwaardige pizza's.

Een ander opvallend kenmerk van de Royal Matic apparatuur is het gebruiksgemak. De ovens vereisen minimale schoonmaak inspanningen, een aspect dat bijzonder gewaardeerd wordt in de drukke keuken omgeving. De eenvoudige onderhoudsprocedures, zoals het verwijderen van plateaus en het schoonhouden van pizza screens, maken de apparatuur bijzonder gebruiksvriendelijk.

De garantie en ondersteuning van Royal Matic

De 5-jarige garantie en het jaarlijkse onderhoud van Royal Matic bieden Ijzeren Man een extra laag van bedrijfszekerheid. Tot nu toe hebben ze geen problemen ondervonden met de apparatuur, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten van Royal Matic onderstreept.

De ervaring van Ijzeren Man met de service en ondersteuning van Royal Matic is uiterst positief. Het contact met medewerker Bas wordt beschreven als prettig en professioneel, wat bijdraagt aan de tevredenheid over de algehele ervaring met Royal Matic. Ijzeren Man zou Royal Matic zeker aanbevelen aan andere bedrijven in de branche. Deze aanbeveling is niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van de apparatuur, maar ook op de uitstekende service en ondersteuning die zij hebben ontvangen.

De keuze van Ijzeren Man voor Royal Matic weerspiegelt hun streven naar kwaliteit en efficiëntie in hun bedrijfsvoering. De positieve ervaringen met de apparatuur, gecombineerd met de uitstekende service en ondersteuning, benadrukken de waarde die Royal Matic toevoegt aan hun klanten in de horecabranche.

Uw pizza keuken laten inrichten?

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Onze
specialist

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur