Pizza oven

Royal Matic: uw partner in pizza ovens

Waarom kiezen voor Royal Matic?

24-hours copy 2@2x
24/7 technische dienst
guarantee-certificate copy 2
5 jaar garantie
Energiezuinig en duurzaam
Direct uit voorraad leverbaar
Eenvoudig schoon te maken
Makkelijk in gebruik

Duurzame ovens voor iedere pizza keuken

Bij Royal Matic hebben we professionele pizza ovens van hoge kwaliteit. Ze leveren snelle en constante bakresultaten en zijn ook nog eens energiebesparend. We hebben verschillende formaten zodat we in iedere keuken een geschikte oven kunnen plaatsen. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw ideale pizza oven. Bovendien bieden we een 24/7 servicedienst voor eventuele storingen en heeft u 5 jaar garantie.

Ontvang direct advies van onze specialisten

Maak afspraak

Onze best verkochte pizza ovens

Wat klanten over ons zeggen

stersterstersterster

New York Pizza Raamsdonksveer

Afgelopen zaterdag een storing gehad aan mijn Middleby oven (oven van concurrent). Waar de technische dienst van Middleby mij niet direct kon helpen, kon Royal Matic dit wel. Door de verleende service vanuit Royal Matic was ik voor de drukke avondspits weer operationeel! Mijn dank is groot richting Ron en Jeffrey. Voor mijn volgende winkel dan ook een XLT oven besteld.

stersterstersterster

New York Pizza Leek

Top bedrijf. Ik was binnen mijn NYP vestiging niet tevreden bij een ander bedrijf en binnen een dag had Royal Matic een oven bij mij geplaats! en extra complimenten voor de top monteur!

stersterstersterster

Karim El Messaoudi

Vorig week compleet nieuw ventilatie/ afzuigsysteem laten plaatsen door royal Matic. Klimaat in de winkel is weer helemaal top en ondanks de warme dagen is het nu lekker koel in de winkel voor het personeel en klanten. De enige in Nederland die zeer hoog kwaliteit, expertise en service echt waar maakt voor de horeca wereld.

Uw personeelstekort opgelost

Heeft u personeelstekort in uw keuken? Geen zorgen. De XLT pizza ovens zijn eenvoudig te besturen en bakken in korte tijd veel pizza’s. Zo kunt u ook met weinig personeel voor al uw klanten pizza’s van topkwaliteit blijven bakken. In ons blog leest u meer over hoe de ovens u helpen bij personeelstekort.

Lees ons blog

Klanten waar we trots op zijn

Meer dan alleen pizza's

Pizza oven Royal Matic

Duurzame en efficiënte pizza ovens

Onze XLT pizza ovens bieden hoge kwaliteit en zijn een ware investering voor uw pizza keuken. Ze zijn eenvoudig in gebruik, leveren constante kwaliteit en zijn ook makkelijk te onderhouden. Het grootste voordeel van onze ovens is dat ze duurzaam zijn. Zo verbruiken ze minder energie en u betaalt daardoor ook minder energiekosten. Bovendien bakken ze in korte tijd veel pizza’s die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. Met onze pizza ovens kunt u zorgeloos en duurzaam op een snelle manier veel pizza’s bakken. 

Meer weten over hoe onze pizza ovens energie en kosten besparen? We hebben onze XLT ovens getest en kwamen tot de conclusie dat u een stuk minder energie verbruikt. Fijn voor uw portemonnee en het milieu! Lees meer over deze test en de resultaten in ons blog.

Lees het volledige blog

Ontdek wat u kunt bakken in onze ovens

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur