Energiezuinige pizza ovens - een ware investering!

Energiezuinig leven en duurzame keuzes maken wordt steeds belangrijker. Bij Royal Matic verkopen we pizzaovens van het merk XLT. Deze ovens zijn zeer energiezuinig. Waardoor je veel kan besparen vergeleken met andere pizzaovens. 

Bij Royal Matic hebben we ook elektrische pizzaovens die energiezuinig werken. Daarmee zijn ze goed voor het milieu en bespaar je op kosten. Win-win!

Lees in dit blogartikel meer over onze energiezuinige ovens en hoe je daarmee veel kosten bespaard.

Royal Matic ovens als energiezuinige optie

Om te zien hoe duurzaam onze ovens zijn hebben we ze door de test gehaald. We vergeleken de XLT ovens met andere pizzaovens om te zien hoe duurzaam ze zijn en hoeveel je kan besparen. Een andere speler op de markt van pizzaovens is Middleby.

XLT 3255 Gas 

Onze pizzaoven XLT 3255 is een groot model en geeft maar liefst 147 pizza’s per uur. We vergeleken deze oven met de Middleby PS540 GAS. Deze geeft 105 pizza’s per uur.

Qua aankoopprijs is de Middleby voordeliger, maar op lange termijn ben je met een XLT oven goedkoper uit en een stuk energiezuiniger bezig. We laten je graag zien waarom!

Het verbruik van de Middleby PS540 Gas is ruim 125 kW bij het draaien van 6 uur met een lege oven en de XLT 3255 Gas verbruikt slechts 80 KW. Zo bespaar je met de XLT alleen al 46 kW per 6 uur draaien. Dit vertaalt zich qua kosten ook in een mooie winst tot wel 18.000 euro per 5 jaar.

XLT 3240 Elektrisch

De elektrische XLT 3240 is vergelijkbaar met de elektrische PS540 van Middleby. Zo bespaar je bij een verbruik van 6 uur met een lege oven 25 kW aan energie bij een XLT oven! Waarmee je elke 5 jaar tot wel 15.000 euro bespaart op energie!

Energiezuinig investeren - waarom?

De Royal Matic ovens zijn dus een ware investering. Je betaalt dan misschien een hogere aankoopprijs, maar maakt vervolgens nog jarenlang winst op de energie of gasprijs. Plus je bent bij een elektrische oven duurzamer en bewuster bezig! Win-win!

Bekijk hier ons aanbod pizzaovens voor jouw horecazaak en ga energiezuinig aan de slag. Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

Hulp bij kiezen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen, inrichten en efficiënt maken van uw pizza bezorg keuken een hele uitdaging is. Wij helpen u hiermee vrijblijvend, bel ons op 070-3178181, mail naar info@royalmatic.nl. Wilt u de pizza ovens eens testen? Dat kan! Maak een afspraak voor een demo of loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.

terug naar overzicht