De voordelen van onze pizza ovens

De lopende band pizza ovens van XLT zijn een prachtige toevoeging aan jouw pizza bezorgkeuken. In dit blogartikel vertellen we je graag meer over de voordelen van de XLT ovens. Ontdek onze XLT ovens

Hoge kwaliteit en consistente bak resultaten

Wanneer je veel pizza’s in korte tijd moet bakken wil je natuurlijk niet dat de kwaliteit erop achteruit gaat. De lopende band pizza ovens geven altijd een consistent resultaat van hoge kwaliteit. Je kunt eenvoudig zelf de temperatuur en tijd instellen. De temperatuur blijft hierdoor altijd even hoog en de pizza’s worden allemaal even lang gebakken. Alle pizza’s komen er hierdoor gelijkmatig uit.

makkelijk schoon te maken

Hygiëne is natuurlijk heel belangrijk in een horecakeuken. Daar hoort een regelmatige reiniging van de pizzaovens bij. Het schoonmaken van de XLT ovens is een eenvoudige klus die snel gedaan is. Zo behoud je altijd een goede hygiëne.

Lees hier hoe je de XLT ovens eenvoudig schoonmaakt!

de ultieme oplossing bij personeelstekort

De XLT ovens zijn eenvoudig te bedienen. Je hoeft enkel het pizzadeeg uit te rollen en de toppings erop te leggen. Vervolgens leg je de pizza op de rolband en hij komt er vanzelf perfect uit rollen.

Naast de eenvoudige bediening, werkt de pizza oven ook snel. Doordat er verschillende maten pizza ovens zijn, kan je de ideale maat kiezen afhankelijk van de bezorgcapaciteit van jouw pizza restaurant. Zo kan je al vanaf 27 pizza’s per uur een XLT oven bij ons kopen.

Ontdek hier waarom de XLT ovens de perfecte oplossing zijn voor jouw personeelstekort.

bespaart op energie en kosten

Een groot voordeel van de XLT ovens is dat ze duurzaam zijn. Ze kosten veel minder energie dan vergelijkbare pizza ovens. Hiermee draag je een steentje bij aan het milieu én het scheelt je kosten. De XLT ovens zijn een waardevolle investering.

Benieuwd naar wat je kunt besparen? Lees er alles over in dit blogartikel!

5 jaar garantie en 24/7 storingsdienst

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Zo krijg je maar liefst 5 jaar garantie op onze XLT ovens. Heb je een storing of werkt de oven niet goed? Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar. Neem contact met ons op en wij zullen de storing zo spoedig mogelijk verhelpen. Zo kan je weer snel verder met het bakken van jouw lekkernijen.

niet alleen pizza's, maar veel meer!

De XLT ovens zijn uiterst geschikt om pizza’s te bakken van hoge kwaliteit. Maar dat niet alleen. De ovens kunnen voor allerlei gerechten gebruikt worden. Van broden tot koekjes en van spareribs tot grillworsten. Benieuwd of ze ook jouw heerlijke gerecht perfect kunnen bakken? Kom gerust eens langs in onze showroom om het te testen. Dan zie je gelijk hoe eenvoudig de ovens in gebruik zijn en de kwaliteit die ze leveren. Demo aanvraag

xlt ovens van royal matic

Interesse in onze XLT ovens? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag mee over de geschikte oven en inrichting van jouw pizzakeuken. We nodigen je ook graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Daar kun je alle ovens en apparatuur met eigen ogen bekijken en uittesten. Onze adviseurs kunnen je bovendien alles over de apparatuur vertellen.

Bezoek de showroom

terug naar overzicht