Personeelstekort? Geen probleem met de pizza ovens van Royal Matic!

Veel horecaondernemers hebben te maken met een personeelstekort. Hierdoor kan het bakken en bezorgen van pizza’s een uitdaging zijn en behaal je misschien niet het aantal verkochte pizza’s waar je op doelt. 

Met de XLT ovens van Royal Matic los je dit probleem op. Door het eenvoudige besturingssysteem met een lopende band rollen de pizza’s er snel uit. Zo kan je ook met minder personeel veel pizza’s van topkwaliteit blijven bezorgen.

Hoe xlt ovens jou helpen bij personeelstekort

Personeel werven kan een uitdaging zijn, zeker in deze tijd. Met de XLT ovens hoeft je pizza productie en verkoop daar gelukkig niet onder te lijden. De ovens zijn heel eenvoudig in gebruik en zorgen er automatisch voor dat de pizza’s er perfect gebakken uitkomen.

De XLT oven gaat met één knop aan en stelt eenmalig de temperatuur en brandsnelheid in. De oven blijft dan steeds op gelijke temperatuur waardoor je daar geen omkijken meer naar hebt. Vervolgens kan je beginnen met bakken. Rol het deeg uit, voeg de saus en toppings toe en je hoeft alleen nog maar de pizza op een screen op de ovenband te leggen.

De band met automatische motor gaat vanzelf lopen en een paar minuten later rolt er een overheerlijke pizza uit van hoge kwaliteit. Klaar om in te pakken en te bezorgen. Door de tijd- en temperatuurinstelling blijven de pizza’s altijd gedurende de ingestelde periode in de oven en komen er allemaal van gelijke kwaliteit uit. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om overheerlijke pizza’s te bakken!

De XLT ovens zijn er in verschillende maten. Zo hebben we ovens die 48 pizza’s per uur bakken (XLT 1832), maar ook ovens met een capaciteit van 147 pizza’s per uur (XLT 3255). Hoe groot je pizza restaurant ook is, wij kunnen je voorzien van een oven waarmee je genoeg pizza’s kunt blijven bakken. Ook met weinig personeel.

De voordelen van onze ovens nog eens op een rij

  • Eenvoudig te bedienen
  • Kost weinig inspanning
  • Automatische motor waarmee de pizza vanzelf uit de oven rolt
  • Tijd- en temperatuurinstelling waarmee alle pizza’s van gelijke kwaliteit uit de oven komen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Weinig onderhoud nodig
  • Energiezuinig

Door deze voordelen zijn al veel restaurants met steenovens overgestapt naar de XLT ovens. Zo konden ze al hun gasten blijven voorzien van heerlijke pizza, ook met een personeelstekort. We plaatsen steeds vaker XLT ovens bij restaurants en doen dat ook graag bij jou! 

Vanaf 7.250,- (exclusief btw) is er al een pizza oven te verkrijgen. Het is ook mogelijk om de ovens te leasen. Kijk hier voor meer informatie over onze XLT ovens en de verschillende modellen.

Hulp bij kiezen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen, inrichten en efficiënt maken van uw pizza bezorg keuken een hele uitdaging is. Wij helpen u hiermee vrijblijvend, bel ons op 070-3178181 of mail naar info@royalmatic.nl.

Wilt u de pizza ovens eens testen? Dat kan! Maak een afspraak voor een demo of loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.

terug naar overzicht

Boek een demosessie

uw product in onze oven

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor vrijblijvende demo sessie in onze showroom.

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur