Meer dan 50 jaar ervaring

Verbouwing Bella Bella

De opdracht

Bella Bella is Italiaans restaurant met meer dan 200 zitplaatsen in Scheveningen tegenover het Kurhaus. De eigenaar van Bella Bella heeft al twee prachtige zaken in Kijkduin en heeft een derde zaak in Scheveningen gekocht. Het interieur en de keuken in dit pand waren gedateerd en daarom heeft de klant ervoor gekozen om alles eruit te halen en een heel nieuw interieur en een nieuwe keuken te plaatsen. Aan Royal Matic de opdracht om de keuken goed in te richten en te voorzien van nieuwe afzuigkappen en aan- en afvoertafels voor de vaat.

De oplossing

In de oude situatie was het een eilandsituatie met een afzuiging erboven en dat vond de klant geen prettige werksituatie. Royal Matic heeft daarom in de eerste fase twee nieuwe afzuigkappen aan de wanden geplaatst met alle apparatuur eronder en het inpandige afzuigkanaal compleet vervangen. 

De tweede fase van de verbouwing in de keuken was het plaatsen van twee L-vormige aan- en afvoertafels die perfect aansluiten bij de bestaande vaatwasmachine. Op deze manier kan de vuile vaat makkelijk de vaatwasmachine inschuiven en eruit komen, zodat de borden weer snel hergebruikt kunnen worden.  

Als laatste heeft Royal Matic nog een nieuwe pizza oven en overige keukenapparatuur geleverd.