Meer dan 50 jaar ervaring

Nieuwe nachtzaak in Den Haag

De opdracht

De eigenaar van een nachtzaak wilde graag een tweede nachtzaak openen naast zijn huidige nachtzaak. Het is de bedoeling dat de zaak een zeer breed assortiment aan verschillende gerechten kan aanbieden. De keuken is  helemaal vanaf de grond opnieuw opgebouwd.

De uitdaging bij dit project was dat de keuken in een zeer kleine ruimte gebouwd moest worden. Aangezien de eigenaar graag veel verschillende gerechten wil kunnen aanbieden, moet er ook veel verschillende apparatuur in de keuken passen. Daarnaast moet er ook nog ruimte zijn voor de bezoekers om even te kunnen wachten op het eten.

De oplossing

Royal Matic is enorm aan het puzzelen gegaan met de eigenaar om alle wensen goed te kunnen meenemen in het ontwerp van de keuken. Alle kleine ruimten zijn zoveel mogelijk benut om alle apparatuur zo goed mogelijk in alle ruimten te krijgen.

Er is een afzuigkap van 8 meter geplaatst. Daarna is de vloer en betegeling geplaatst. Vervolgens is alle apparatuur geplaatst. Hierbij kun je denken aan koelkasten, grillplaten, wasmachines, ovens en nog veel meer.

Het meeste tijd heeft gezeten in de voorbereiding. Om te zorgen voor een optimaal eindresultaat is veel en goed overleg gevoerd met de klant om te zorgen dat de keuken geheel naar wens is geplaatst.