Meer dan 50 jaar ervaring

Nieuw werkblad voor Steak en Bier in Rotterdam

De opdracht

In het centrum van Rotterdam, aan het Schouwburgplein, is het gezellige eetcafé Steak en Bier gevestigd. De naam Steak en Bier zegt het al, je kunt hier heerlijk genieten van vlees- en visgerechten van de grill in combinatie met tientallen soorten bier.

Royal Matic kreeg de opdracht om in de keuken van Steak en Bier een nieuw werkblad te plaatsen die gekoppeld is met de doorschuif vaatwasmachine. Daarnaast moest er ook de mogelijkheid zijn om in de koelwerkbank GN bakken te kunnen plaatsen die vanaf onderen worden gekoeld. 

De oplossing

Wij hebben met de klant een ontwerp gemaakt voor het nieuwe werkblad in de keuken. In de keuken hebben wij nieuw en groot werkblad geplaatst, die in een geheel, gekoppeld is met de doorschuif vaatwasmachine.

Links in het nieuwe werkblad hebben we een uitsparing naar beneden gemaakt, zodat er in het RVS blad GN bakken ingehangen kunnen worden die van onderaf gekoeld worden door de koelwerkbank. De koelwerkbank hebben wij in deze nieuwe situatie ook compleet vervangen en hebben deze gevuld met lades.

Daarnaast hebben wij ook nog een nieuwe aanvoertafel geplaatst die direct gekoppeld is aan de doorschuif vaatwasmachine.