Meer dan 50 jaar ervaring

Inrichting fastfood keuken

De opdracht

De Hoek Scheveningen is een fastfood restaurant op de boulevard aan de Strandweg in Scheveningen, gericht op strandgangers en het nachtleven. Met een toplocatie aan een drukke weg richting het strand wilde de eigenaar een divers fastfood concept aanbieden, waarbij klanten snel allerlei soorten gerechten kunnen bestellen. Iets wat zich nog niet op de boulevard bevond.

De klant verzocht ons om snel te handelen, aangezien hij binnen 4 dagen na het verkrijgen van de sleutel open wilde. Reden hiervoor was dat er een evenement gepland stond, waar doorgaans veel bezoekers op af komen. Door een goede voorbereiding in samenspraak met de klant, konden we met een strakke planning zorgen voor een snelle installatie van de complete horeca keuken.

De oplossing

Bij een fastfood restaurant is het vanzelfsprekend zaak dat gerechten zeer snel kunnen worden bereid. In het geval van De Hoek was dit niet anders en daarom adviseerde we de klant om apparatuur te kiezen welke een hoge capaciteit aan kan. De keuken bevat onder andere een XLT lopende band oven voor de kapsalon en pizza’s, een aantal döner grills voor de Turkse pizza’s en broodjes döner, voldoende koelruimte en krachtige friteuses, om in piekmomenten geen tijdverlies op te lopen.