Meer dan 50 jaar ervaring

Complete Keuken Hudson Beach Kijkduin

De opdracht

Dit project werd uitgevoerd in opdracht van Hudson Beach. Hudson Beach is een strandtent in Kijkduin. Hudson Beach is onderdeel van meerdere bedrijven, die allemaal een eigen vorm en stijl hebben. De kaart deze strandtent is vrij uitgebreid, dus de keuken moest hier goed op ingericht worden. Er zijn koelingen, werkbanken, friteuses, een gasfornuis en een bakplaat.

Omdat strandtenten seizoensgebonden zijn, moet het aan het eind van het seizoen verdwijnen. Het was dus belangrijk dat de keuken makkelijk weer te demonteren is, zonder dat er schade opgelopen wordt.

De oplossing

Wat bijzonder is aan deze keuken, is dat het een zeecontainer is. Er zijn twee containers tegen elkaar aan gezet. Daar is vervolgens één grote keuken van gemaakt. Het is zo gebouwd, dat de keukens aan het eind van het seizoen weer gescheiden kunnen worden. Ze kunnen weer worden dichtgemaakt, opgetakeld en naar het pakhuis worden gebracht.

De afzuigkap kan worden losgeschroefd. Dat is vervolgens ook het punt waar de keukens worden losgekoppeld.

Ook bijzonder is de koel-/vriescombinatie, die om ruimte te besparen, is ingebouwd in een aparte zeecontainer die ernaast staat.