Meer pizza's bezorgen en een groter bezorggebied, hoe pas ik mijn keuken hier op aan? Ondernemer Guillaume Thissen van Trattoria Panini in Leiden investeerde onlangs in zijn bezorgkeuken en met succes! Binnen een paar weken verdiende hij zijn investering terug. Hoe hij dat deed vertelt hij in de video.
De pizza bezorgkeuken volgt eigenlijk altijd dezelfde stappen:
1. Deeg maken
2. Portioneren en deegbollen maken
3. Pizzabodem maken
4. Pizza beleggen met ingrediënten volgens bestelling
5. De oven in
6. Snijden en verzendklaar maken
7. Bezorgen
Al deze stappen brengen het nodige werk met zich mee en zijn stuk voor stuk te verbeteren. De kunst is om deze processen zo efficiënt mogelijk in te richten zodat de bestellingen zo snel mogelijk bezorgt kunnen worden. Wanneer dit te lang duurt ga je namelijk telefoontjes krijgen waar de pizza's blijven, maar deze tijd levert natuurlijk niets op, behalve ontevreden klanten.
Focus je daarom op het verkorten van de bezorgtijd door bovenstaande stappen te optimaliseren. Dit zal zorgen voor meer efficiëntie, kortere bezorgtijden, minder telefoontjes en meer positieve reviews!
Er komt nogal wat kijken bij de aanschaf van een lopende band pizza oven, het belangrijkste onderdeel van de pizza bezorgkeuken. Wij schreven er een blog over. Lees hier meer over waar je op moet letten bij de aanschaf van een lopende band pizza oven.
Neem contact op met één van onze specialisten: