Koelkasten

5 jaar garantie

Geen kosten voor arbeid, voorrijden en onderdelen. Vraag naar de voorwaarden.

Beschikbaar via Lease

Voor een vast maandbedrag schaft u het apparaat aan via financial lease. Vraag naar de voorwaarden.

Koelt ook bij hoge temp.

Ook wanneer het warm is in de zaak of tijden zomerse temperaturen blijft de True Makeline goed koelen.

Over true Apparatuur

Goede koeling in uw horecakeuken is van essentieel belang om mooie producten lang vers en goed te houden. Royal Matic weet welke horeca koelkast bij u past.

True staat voor Amerikaanse degelijkheid. De koelkasten van True staat daarom bekend om zijn duurzame kwaliteit. Bovendien krijgt u standaard 5 jaar garantie. True koelkasten zijn aan te passen naar ieders wens. 

True heeft de ENERGY STAR® 2021-erkenning ontvangen voor zijn innovatie op de commerciële koelmarkt door de ontwikkeling van apparatuur met hoog rendement waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Geen enkel ander bedrijf heeft deze prijs gedurende 4 opeenvolgende jaren gewonnen. 

U wilt uw gasten een heerlijke maaltijd voorzetten. Daarbij zijn verse ingrediënten onmisbaar. Met een slimme inkoop en gebruik van de juiste ingrediënten kunt u zich onderscheiden binnen de horecabranche. Om deze mooie producten goed te houden is het belangrijk dat deze fris en vers blijven. Daarbij is een speciale unit voor horeca koeling onmisbaar. Wij maken deze voor u op maat. Vertel ons wat u nodig heeft om uw concept te laten slagen. Wij gaan meteen aan de slag met uw ontwerp. Samen zorgen we ervoor dat uw horeca koelkast past bij uw ambities en bouwplannen. Voor elk budget hebben wij talloze keukeninrichting ideeën.

Beelden van True koelkasten

Horeca koeling passend voor elk interieur

Of u nu zoekt naar een grote koelkast van RVS, of u wilt uw producten ten toonstellen in een koelcel met een glazen deur, wij kunnen uw horeca koeling naar wens ontwerpen. De eenvoudigste aanpassing is een deur die van rechts of van links opent, maar ook voor een XXL gekoelde voorraad unit met dubbele deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze horeca koelingsinstallaties zijn ontworpen in de kleur die u wenst, altijd van de beste kwaliteit en energiezuinig. In sommige modellen kunt u de temperatuur per unit aanpassen, voor verschillende soorten producten. Altijd met de koel- of vriestechniek die het beste bij uw gelegenheid en menu past.

Wilt u weten wat wij voor uw horecakeuken kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee. 

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze
specialisten

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur

GA TERUG NAAR HET apparatuur OVERZICHT