Pizza apparatuur

Alle handige apparaten voor een pizza bezorg restaurant.

Apparatuur voor je pizza bezorgrestaurant

Een pizza bezorg restaurant begint met een goede oven, maar dat is nog niet alles. Bekijk hier alle apparatuur die je goed in de keuken kunt gebruiken.

Een deegopboller, pizza pletter, deegmengmachine en nog veel meer. Royal Matic denkt graag mee over de ideale apparatuur voor je pizza bezorgrestaurant. Benieuwd naar wat wij kunnen leveren? Bekijk hier het overzicht.

True Makeline

True

True staat voor Amerikaanse degelijkheid. De Makeline van True staat daarom bekend om zijn duurzame kwaliteit. Bovendien krijgt u standaard 5 jaar garantie op een Makeline van True. Deze Makeline heeft een gepatenteerd geforceerd koelsysteem wat de temperatuur op de juiste stand houdt en zorgt voor minimale condensatie. Tevens is de Makeline geschikt voor 12 GN Gastronorm bakken.

Deeg opboller

OEM Italy

Onze machines kunnen u helpen bij het delen en ronden van pizza deegbollen. We hebben zelfs een apparaat dat beide dingen tegelijkertijd doet! Dit is de Pizza Deeg Opboller van OEM Italy. 

Pizza pletter

Cuppone

Deegmenger

IGF

Gemakkelijk bereiden van brood of pizza deeg. Met een planeetmenger of deegmenger van Royal Matic wordt het bereiden van pizza deeg of brood heel gemakkelijk een deegroller is verleden tijd.

Met behulp van een automatische deegmenger wordt er zeer gemakkelijk deeg gemaakt. Wat een verlichting is voor de handen van een pizzabakker of broodbakker. De capaciteit van een deegmenger zorgt er voor dat u meer kan produceren.

Deegrolmachine

IGF

De deegrolmachine is al jarenlang een verlichting voor de handen van de pizzamaker. Met behulp van de deegrolmachine wordt ervoor gezorgd dat verschillende soorten deeg makkelijk bewerkt kunnen worden.

Ook is er sprake van meer productie met een deegrolmachine. Deze machine neemt namelijk taken over die met de hand langer zouden duren. De deegrolmachine is niet alleen voor het produceren van een pizza van belang, maar kan ook ingezet worden voor andere deegproducten zoals croissants.

Altijd de perfecte dikte van uw deeg met een deegrolmachine.

Koel- en vriescellen

Hoonved Vaatwassers

Pizza berzorgkeuken, optimaliseer de processen

We volgen altijd dezelfde stappen:

  1. stap 1: Deeg maken
  2. stap 2: Positioneren en deegbollen maken
  3. stap 3: Pizzabodem maken
  4. stap 4: Pizza beleggen met ingrediënten volgens bestelling
  5. stap 5: De oven in
  6. stap 6: Snijden en verzendklaar maken
  7. stap 7: Bezorgen

Al deze stappen brengen het nodige werk met zich mee en zijn stuk voor stuk te verbeteren. De kunst is om deze processen zo efficiënt mogelijk in te richten zodat de bestellingen zo snel mogelijk bezorgt kunnen worden. Wanneer dit te lang duurt ga je namelijk telefoontjes krijgen waar de pizza's blijven, maar deze tijd levert natuurlijk niets op, behalve ontevreden klanten.

Verkort je bezorgtijden

Een lange bezorgtijd wordt niemand blij van. Jij niet en je klant niet. 

Focus je daarom op het verkorten van de bezorgtijd door bovenstaande stappen te optimaliseren. Dit zal zorgen voor meer efficiëntie, kortere bezorgtijden, minder telefoontjes en meer positieve reviews!

  1. In 4 minuten is de pizza klaar
  2. Meerdere pizza's tegelijk
  3. Perfecte kwaliteit en smaak

Kom langs in onze showroom voor een demonstatie van de XLT ovens. Neem je eigen pizza's mee en test het bakken met een XLT oven.

Een lopende band pizza oven kiezen

Er komt nogal wat kijken bij de aanschaf van een lopende band pizza oven, het belangrijkste onderdeel van de pizza bezorgkeuken. Wij schreven er een blog over. Lees hier meer over waar je op moet letten bij de aanschaf van een lopende band pizza oven.

Maak direct een afspraak met een van onze adviseurs

Maak afspraak
24/7 Service

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Is er een probleem? Neem direct contact met ons op.

Ervaren monteurs

Wij hebben diverse ervaren monteurs, die ieder probleem voor u kunnen oplossen. 

Kwaliteit apparatuur

Alleen het beste voor uw keuken. Wij leveren A-kwaliteit apparatuur voor een optimale keuken.