Meer dan 50 jaar ervaring
OttoMatic-Vaatwasmiddelen

NIEUW! OttoMatic Vaatwasmiddel

Brigitte van Riet

NIEUW! Royal Matic introduceert de GP-Dish, GP-Glass, GP-Rinse. Een vaatwasmiddel, glazenwasmiddel en naglansmiddel speciaal voor de professionele horeca vaatwasser. De OttoMatic producten zorgen er voor dat uw vaatwasser een langere levensduur krijgt.

Het wasmiddel is door jaren ervaring en kennis in samenwerking met onze producent in elkaar gezet. Hierdoor kan Royal Matic verzekeren dat dit middel er voor zorgt dat uw horeca vaatwasser langer mee gaat. Om deze reden is het mogelijk dat Royal Matic uw garantie kan verlengen indien u gebruik maakt van dit middel. 

Osmose Slim Line

Naast de OttoMatic producten introduceert Royal Matic ook de Osmose Slim Line. De dit compacte apparaat maakt uw vaat schoon, maar dan nog schoner en kraakhelder!

Wat is dan het voordeel van osmosewater boven kraanwater? In osmose water zitten weinig extra stoffen die wel in kraanwater zitten, deze worden uit het water gefilterd. Wat er over blijft is loepzuiver osmosewater, special om uw vaat schoon te maken. Osmose water laat bij het opdrogen geen strepen of vlekken na en is dus 100% streep loos en vlekkeloos resultaat verzekerd.