Het belang van goed onderhoud

Wanneer u een XLT pizza oven bij ons heeft afgenomen is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hiervoor bieden wij onze onderhoudsdienst aan. Door regelmatig uw pizza oven te onderhouden verlengt u de levensduur en kunt u langer genieten van de topkwaliteit die onze ovens bieden. 

Tijdens het onderhoud van uw oven, voeren onze specialisten een aantal werkzaamheden uit:

  • Het controleren van de gasdrukken
  • Het controleren van de gasaansluitingen
  • Testen van ketting, smering en conditie gasslang
  • De onderdelen vervangen die dreigen uit te vallen
  • Het meten van de gasdrukken; hoge, lage en voordruk
  • Het controleren van de elektrische componenten o.a. display en instellingen;
  • Het schoonblazen van de technische ruimte o.a. hoofdventilator, brander en spiegel.

Nadat we alle controles en werkzaamheden hebben uitgevoerd, bent u ervan verzekerd dat uw oven weer in een goede staat is. Zo kunt u zorgeloos uw oven gebruiken voor de lekkerste pizza en gerechten. Na de onderhoudsbeurt krijgt u via de mail een uitgebreid overzicht toegestuurd.

Wanneer onderhoud nodig?

We raden aan om jaarlijks uw oven te laten onderhouden. Merkt u al eerder dat er iets minder goed werkt? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan inschatten wanneer uw oven onderhoud nodig heeft en dit direct voor u regelen.

Van belang is om te weten om de 5 jaar garantie op XLT ovens te behouden is het nodig om elk jaar onderhoud uit te voeren.

Heeft uw oven een storing? Dan staan onze servicemonteurs 24/7 voor u klaar. Ook in de weekenden en avonduren. Neem direct contact met ons op en we komen zo snel mogelijk de storing verhelpen. Bij Royal Matic begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het voor u en uw horecazaak is dat uw apparatuur goed werkt. De oven is het centrale punt en moet altijd goed functioneren. Met onze onderhoudsservice zorgen we ervoor dat u altijd op uw oven kunt rekenen. Klik hier voor Onderhoud.

Reiniging voor het onderhoud

Het regelmatig reinigen van uw oven draagt ook zeker bij aan de levensduur. Dit kunt u eenvoudig zelf doen. In dit blogartikel leggen we u stap voor stap uit hoe u de ovens weer schoon krijgt. Door uw oven goed schoon te houden behoudt u niet alleen de hygiëne in uw keuken, maar het voorkomt ook schade aan de onderdelen of andere mankementen. 

onderhoud inplannen

Heeft uw pizza oven onderhoud nodig? Neem contact met onze monteurs om een afspraak te maken. Wij bieden landelijke service en komen graag bij u langs om uw oven te onderhouden! Klik hier om een Afspraak te maken.

terug naar overzicht