5 must-haves voor een effectieve pizzeria

Bij een pizza bezorgshop of pizzeria wilt u natuurlijk veel pizza’s kunnen produceren. Nog belangrijker is natuurlijk de constante kwaliteit en dan is een efficiënte keuken doorslaggevend!

Door processen te standaardiseren kunnen grote aantallen pizza’s gemaakt worden, zonder dat het personeel hiervoor speciaal hoeft te worden opgeleid. Met de juiste keukenapparatuur wordt het maken van een pizza kinderspel en kunt u elke piek aan. Daarom benadrukken we het belang van deze 5 must haves die elke pizzeria of pizza bezorgshop effectiever zullen maken.

1. De deegmenger

Met een professionele deegmenger maakt u altijd gelijkwaardig deeg volgens eigen recept! Door telkens dezelfde hoeveelheden ingrediënten te gebruiken creëert u uw eigen deeg met gewenste smaak. Vrijwel elke hedendaagse pizza bezorgshop maakt gebruik van een deegmenger voor de bereiding van het pizzadeeg.

2. De deegrolmachine

Met een deegrolmachine maakt u gelijkwaardige pizzabodems van constante kwaliteit. Bovenin de machine plaatst u een bol deeg, welke vervolgens door de roller heen gaat om zo de pizzabodem te produceren. Zo hoeft u niet met een ouderwetse deegroller elke bol deeg handmatig uit te rollen. Hierdoor gaat uw capaciteit omhoog en u levert steeds dezelfde kwaliteit pizzabodem.

3. De groentesnijder

Met een automatische groentesnijder kunt u ingrediënten, welke later op de pizza kunnen worden gebruikt, simpel fijn snijden zodat deze altijd van hetzelfde formaat zijn. Hierdoor krijgen de pizza’s een gelijkwaardige kwaliteit en hoeven ingrediënten zoals paprika, tomaat etc. niet met de hand te worden gesneden.

4. De makeline

Een makeline, of pizzavoorbereidingstafel, helpt u en uw werknemers de pizza gestructureerd te bereiden. Met de ingrediënten binnen handbereik geplaatst in GN-bakken (gastronormbakken) en verse voorraad in de koeling eronder, kunt u snel werken en op efficiënte wijze de pizza’s voorzien van de juiste ingrediënten.  

5. De lopende band pizza oven

U als eigenaar van een pizza bezorgshop of pizzeria wilt natuurlijk een constant bakresultaat. Met een lopende band pizza oven legt u de voorbereide pizza simpel op de lopende band, waarna deze op een door u vooraf ingestelde tijd door de oven zal worden geleid. U hoeft hierbij de pizza niet in de gaten te houden, omdat deze precies altijd even lang in de oven is geweest. Grote bezorgketens als Domino's, New York Pizza en de Pizza Hut maken al gebruik van deze ovens. Met een lopende band pizza oven heeft u geen omkijken naar het bakproces van de pizza en zullen klanten uw bakresultaat herkennen en waarderen.

Doordat u elk van de bovenstaande apparaten zelf kunt instellen op smaak, kwaliteit en baktijd kunnen deze vijf musthaves het begin zijn van uw eigen identiteit. Een identiteit die door iedereen herkend en erkend wordt en de reden is waarom klanten juist voor u kiezen!

Hulp bij kiezen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen, inrichten en efficiënt maken van uw keuken een hele uitdaging is. Wij helpen u daarom vrijblijvend om uw apparatuur keuze zo goed mogelijk te maken, bel ons op 070-3178181, mail naar info@royalmatic.nl. Wilt u de apparatuur eens van dichtbij bekijken? Dat kan! Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.

terug naar overzicht