Horeca apparatuur

Bent u op zoek naar nieuwe horeca apparatuur?

Als u op zoek bent een los apparaat voor in uw horeca keuken, check dan zeker ons ruime assortiment. Bent u op zoek naar een inductie kookplaat of een combisteamer? Of vaatwasapparatuur? Ook voor pizza ovens, afzuiginstallaties en koel- en vriesapparatuur kunt u bij ons terecht. Wij hebben verschillende producten van diverse bekende merken en in een meerdere prijssegmenten. Wij zullen u altijd van vrijblijvend en persoonlijk advies voorzien, om u te helpen bij uw keuze. Wilt u van verschillende producten de voor- en nadelen weten? Neem contact op met onze adviseurs!

 

Over Royal Matic

Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van een compleet nieuwe horeca keuken, het renoveren van keukens en in het vervangen van apparatuur. Wij helpen u bij het uitkiezen en inrichten van uw keuken, want ons team heeft jarenlange ervaring met het herinrichten van keukens voor verschillende horeca ondernemingen. Kom langs bij onze showroom of nodig ons uit op uw locatie.

Hoogwaardige apparatuur

Naast complete keukens kunt bij ons ook terecht voor losse horeca- en grootkeukenbenodigdheden, zoals kookapparatuur, koel- en vriesapparatuur en afzuiginstallaties. Wij werken samen met vaste leveranciers, die hoogwaardige apparatuur leveren. Zij staan bekend om de functionele, onderhoudsvriendelijke en duurzame producten die zij op de markt zetten. U kunt deze apparatuur via ons kopen of leasen.

Een nieuwe keuken is maatwerk
RVS is ideaal voor intensief horeca gebruik. Wij leveren verschillende soorten RVS kasten, werktafels en banken. Ook kunt u bij ons terecht voor koel- en vries werkbanken. Omdat ieder horeca concept en locatie uniek is, kunnen wij ook RVS maatwerk leveren. Bijvoorbeeld een werkbank met een bodemschap of met een openstaande rand, tussen het fornuis en de oven in. Wij denken graag met u mee over een RVS oplossing voor uw grootkeuken of horeca keuken.

Onze gegevens

  AdresTiber 20
  Postcode2491DH
  PlaatsDen Haag
  Tel.nr.070 3178181
  E-mailinfo@royalmatic.nl
  Kvk27088175

 

Contact

Korte lijnen en snelle communicatie vinden we belangrijk. Neem direct contact met ons op.