XLT lopende band pizza ovens

XLT lopende band pizza ovens zijn bijzondere ovens, omdat deze met een korte baktijd goede, constante kwaliteit pizza’s kunnen leveren. Dit dankzij de uitstekende techniek en degelijke bouwkwaliteit van de fabrikant. Heeft u veel capaciteit nodig om de piekuren tussen 18:00 en 19:30 te kunnen opvangen, dan zijn deze ovens dé oplossing voor uw zaak.

XLT pizzaovens: duurzame kwaliteit

De fabrikant van XLT ovens, Wolfe Electric Inc. Uit de Verenigde Staten, startte in 1940 als reparateur van lopende-bandovens. Deze ervaring stelde ze in staat om kennis op te doen van de beste, meest duurzame onderdelen. Zo gebeurde het dat zij op den duur hun eigen productie opstartten. XLT-ovens behoren inmiddels wereldwijd tot de top van de markt. De pizzaovens zijn energiezuinig en stil en geven weinig warmte af aan de omgeving. 

Hoe werken deze XLT lopende band pizzaovens?

De ovens zijn eenvoudig te bedienen. U zet met één knop de oven aan en stelt eenmalig een temperatuur en een bandsnelheid in, dan kunt u starten met het bakken van de pizza’s. Heeft de pizzabakker de bodem uitgerold, de tomatensaus en de topping toegevoegd, dan hoeft de pizza alleen maar op een screen op de ovenband gelegd te worden. De band met automatische motor gaat vanzelf lopen en 5,5 minuut later rolt er een fantastische heerlijke pizza uit. Klaar om in te pakken en te bezorgen.

Voordelen XLT-ovens

  • Snel op temperatuur dankzij uniek verwarmingssysteem
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Uitstekend bakresultaat
  • Bedrijfszeker (weinig onderhoud)
  • Inclusief naadloos en efficiënt AVI Capture afzuigsysteem
  • Luxe uitstraling: personaliseerbare hoogglans frontplaten verkrijgbaar in ieder kleur 

XLT 3240 en XLT 3255

Wij hebben diverse modellen XLT-pizzaovens beschikbaar, met de mogelijkheid tot het plaatsen van meerdere units op elkaar (1, 2 of 3 lagen). De meest populaire modellen voor middelgrote zaken zijn de XLT 3240 pizzaoven en de XLT 3255 pizzaoven. De XLT 3240 heeft een capaciteit ca. 100 pizza’s van 25 cm per uur bij een baktijd van 6 min. Voor de XLT 3255 gaat dit om ca. 150 pizza’s van 25 cm per uur bij een baktijd van 6 min. Deze gegevens gelden voor de single layer uitvoering. Wilt u informatie over de meerlaags uitvoering? Neem dan contact met ons op.

Domino’s: wereldwijd klantbeloftes inlossen

XLT ovens worden wereldwijd gebruikt door ketens zoals ketens als Domino's Pizza, Pizzahut en Little Ceasars. Ketens die er maar al te trots op zijn dat ze hun klantbelofte van snel bezorgen mét constante kwaliteit kunnen waarmaken. Zo bezorgt Domino’s altijd binnen een halfuur na bestelling. De efficiënte en gebruiksvriendelijke ovens van XLT blijken daarvoor dé oplossing te zijn. Kunt u ook uw klantbelofte waarmaken?

terug naar overzicht