Schonere vaat? Zo kies je een horeca vaatwasser

Een horeca vaatwasser is een onmisbare aanvulling voor een startende, groeiende en efficiënte horeca onderneming. Een goede afwasmachine levert je namelijk veel op: een schone vaat, een uitstekende hygiëne en veel tijdbesparing. Maar welke is geschikt voor jou? We helpen je bij het kiezen van de juiste horeca vaatwasser.

Wat zijn de opties voor een horeca vaatwasser?

Een professionele vaatwasser is krachtig, hygiënisch en supersnel. Maar bij het kiezen moet je nadenken over een aantal spoelkeuken elementen, zoals of een voorlader handig is, of je plek hebt voor een korventransportmachine en of een doorschuifmachine geschikt is voor jouw type vaat. Als je voornamelijk glaswerk wast, dan is een losse glazenspoelmachine namelijk ook een goede optie. Verder moet je weten of een waterontharder een goede toevoeging kan zijn. Ook kan je uit een enkelwandige of dubbelwandige horeca vaatwasser kiezen. Logisch dat je hier advies nodig hebt, dit zijn veel keuzes en specificaties. 

4 x voordelen van een horeca vaatwasser

  1. Tijdbesparing - Een horeca vaatwasser heeft geen droogcyclus (opdroogtijd). De vaat droogt namelijk goed als deze wordt blootgesteld aan de lucht.
  2. Hygiënisch - Een horeca vaatwasser stelt zelf de temperatuur bij en voegt de juiste hoeveelheid wasmiddel toe om voor een zuiver eindresultaat te zorgen. Daarbij is een horeca vaatwasser ook zelfreinigend. 
  3. Efficiënt - Met een horeca vaatwasser werk je snel jouw vuile vaat weg. Bij een doorschuifvaatwasser plaats je het servies en glaswerk in bakken of korven. Vervolgens schuif je ze snel in en uit de machine.
  4. Duurzaam - Al onze horeca vaatwassers verbruiken zo weinig mogelijk energie, water en chemicaliën. Bij sommige afwasmachines wordt de hete stoom slim hergebruikt voor het verwarmen van het aanvoerwater. Andere vaatwassers hebben een vuilverwijderingssysteem waardoor voorspoelen van de vaat onnodig wordt.

Offerte voor een horeca vaatwasser

Laat Royal Matic met je meedenken over het aanschaffen van een horeca vaatwasser. Wij hebben al heel wat vaatwassers geplaatst bij verschillende horeca ondernemingen. Vul gewoon het onderstaande formulier in. Binnen 1 minuut verzonden. Aan de hand van de antwoorden ontvang je - geheel vrijblijvend - een voorstel voor een type vaatwasser, de prijs en de voordelen.

Vraag een adviesgesprek aan bij Royal Matic

Wil je liever direct advies? Vraag dan een adviesgesprek of kom snel langs bij onze showroom.

terug naar overzicht