DE PIZZA ACTIE WAS EEN GROOT SUCCES!

Afgelopen donderdag hebben wij onze pizzaovens getest op energiezuinigheid. Wij zijn ons bewust van de veranderingen in de wereld en ook wij willen ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Bij Royal Matic verkopen wij energiezuinige pizzaovens maar wij blijven innoveren en vernieuwen. Vandaar dat wij onze ovens regelmatig testen!

de pizzadag

Tijdens deze testdag zijn er honderden pizza’s gebakken om te kijken welke ovens het snelst bakken met het beste resultaat en welke het meest energiezuinig hierin is. Het is natuurlijk zonde om alle pizza's weg te moeten gooien. Daarom hadden we een actie opgezet waarbij iedereen de pizza’s gratis kon komen ophalen in onze showroom. 

Gedurende de dag werd onze showroom druk bezocht. Mensen stonden in de rij om een pizza af te halen en konden een kijkje nemen in de showroom. Het was een groot succes en we zijn blij dat we alle pizza’s konden weggeven!

het goede doel

Maar dit was nog niet alles. Doordat we met deze actie veel mensen konden optrommelen leek het ons de ideale gelegenheid om donaties te verzamelen voor het goede doel. Iedereen die een gratis pizza kwam ophalen, kon daarbij een vrijblijvende donatie doen aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. 

het opgehaalde bedrag

Aan het einde van de dag is het geld voor de donaties geteld. Met onze pizzadag hebben wij €750 euro opgehaald. Dit doneren wij aan ilovehatay.com voor de slachtoffers van de aardbeving in Hatay, Turkije.

Al met al, was het een groot succes!

duurzaamheid

Na het lezen van dit blogartikel nieuwsgierig geworden naar onze pizzaovens maar wilt u meer informatie over de verschillende soorten ovens? Wij helpen u hiermee vrijblijvend. Bel ons op 070-3178181 of mail naar info@royalmatic.nl. Wilt u de pizza ovens zelf eens testen? Dat kan! Maak een afspraak voor een demo of loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.

Bezoek de showroom

terug naar overzicht