Koel- en vriescellen

Over onze koel- en vriescellen

Een horeca koelkast houdt uw producten vers en fris

U wilt uw gasten een heerlijke maaltijd voorzetten. Daarbij zijn verse ingrediënten onmisbaar. Met een slimme inkoop en gebruik van de juiste ingrediënten kunt u zich onderscheiden binnen de horecabranche. Om deze mooie producten goed te houden is het belangrijk dat deze fris en vers blijven. Daarbij is een speciale unit voor horeca koeling onmisbaar. Wij maken deze voor u op maat. Vertel ons wat u nodig heeft om uw concept te laten slagen. Wij gaan meteen aan de slag met uw ontwerp. Samen zorgen we ervoor dat uw horeca koelkast past bij uw ambities en bouwplannen. Voor elk budget hebben wij talloze keukeninrichting ideeën. Horeca koelkasten inbouwen en verbouwen is wat wij doen!

Een horeca koelkast voor elk interieur

Of u nu zoekt naar een grote koelkast van RVS, of u wilt uw producten ten toonstellen in een koelcel met een glazen deur, wij kunnen uw horeca koeling naar wens ontwerpen. De eenvoudigste aanpassing is een deur die van rechts of van links opent, maar ook voor een XXL gekoelde voorraad unit met dubbele deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze horeca koelingsinstallaties zijn ontworpen in de kleur die u wenst, altijd van de beste kwaliteit en energiezuinig. In sommige modellen kunt u de temperatuur per unit aanpassen, voor verschillende soorten producten. Altijd met de koel- of vriestechniek die het beste bij uw gelegenheid en menu past.

Wilt u weten wat wij voor uw horecakeuken kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee.

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze
specialist

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur

GA TERUG NAAR HET PIZZA APPARAAT OVERZICHT