Koel- en vriescellen

Over onze koel- en vriescellen

Een professionele horeca koel en vriescel is natuurlijk een vereiste in uw restaurantkeuken. Bij Royal Matic begrijpen we als geen ander dat uw producten op de juiste koeltemperatuur bewaard moeten worden om ze vers te houden. Daarom leveren we verschillende soorten horeca koelcellen van hoge kwaliteit voor u op maat. Zo past de koelcel perfect in uw horecakeuken en blijven uw ingrediënten zo lang mogelijk vers.

Benieuwd naar onze koel- en vriescellen? Neem een kijkje in onze showroom of neem contact op met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over onze koelcellen zodat u de juiste keuze kunt maken.

koel- en vriescellen voor verse ingredienten

Een koelcel voor uw horecazaak is één van de belangrijkste apparaten. Het zorgt ervoor dat uw ingrediënten, producten en dranken goed en lang bewaard kunnen worden. Een efficiënte indeling en afmeting is hierbij noodzakelijk. U moet genoeg ruimte hebben om al uw gekoelde voorraad kwijt te kunnen.

Doordat onze horeca koel- en vriescellen van hoge kwaliteit zijn, zorgen ze ervoor dat de producten zo lang mogelijk vers blijven. Er wordt voldoende koude lucht gecirculeerd en de koeling behoudt een constante temperatuur. Zo kunt u zorgeloos uw ingrediënten bewaren.

Met onze persoonlijke service helpen we u ook graag bij de inrichting van uw horeca keuken. We denken mee met de plek en indeling van de koelkast en zorgen dat u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Meer informatie over onze inrichtingsdienst of apparatuur advies? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn uw partner in horeca apparatuur.

 

koel- en vriescellen bij royal matic

Bij Royal Matic hebben we verschillende koelcellen voor uw horecakeuken. Van grote RVS koelingen en koelkasten met glazen deuren tot kleine koelkasten en drankkoelingen. Wij maken uw horeca koelkast op maat en zorgen dat deze aansluit bij uw keuken en 

Wanneer u een koelcel voor uw horecazaak bij Royal Matic aanschaft geniet u van vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit gegarandeerd
  • Advies op maat
  • Eigen servicemonteurs
  • Technische dienst in huis

Onze kwalitatieve horeca koel- en vriescellen komen uit Italië. De koel- en vriescellen kunnen op maat worden gemaakt en leveren altijd goede kwaliteit. Wij bieden bovendien een installatieservice waarmee we monteren en installeren. Zo weet u zeker dat de koeling goed is aangesloten. 

Mochten er storingen of andere problemen optreden, dan kunt u gerust contact opnemen met onze technische dienst. Zij verhelpen uw problemen zo snel mogelijk zodat uw producten weer in korte tijd gekoeld kunnen worden.

Interesse in onze koel- en vriescellen ? Neem contact op of kom langs in onze showroom. Ook voor horeca vriezers en makelines kunt u bij Royal Matic terecht. Wij hebben alle koelingen voor uw horecazaak in huis en adviseren u graag bij de inrichting.

Beelden van onze koel- en vriescellen

Wij helpen u graag verder

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met onze producten? 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze
specialist

Contactgegevens

+31 (0)70 317 8181
info@royalmatic.nl

Ron van Riet
Verkoopadviseur
Bas Elbers
Verkoopadviseur

GA TERUG NAAR HET PIZZA APPARAAT OVERZICHT