Meer dan 50 jaar ervaring

Compacte Keuken Osteria Elpidio Voorburg

De opdracht

Bij lunchroom Elpidio moest een nieuwe keuken gerealiseerd worden. De derde lunchroom van Elpidio is een redelijk kleine zaak, dus hier moest goed rekening mee worden gehouden bij het ontwerpen van de keuken. Het belangrijkste van de keuken is dat het functioneel is. Daarnaast moet de keuken een open keuken zijn om het woonkamer gevoel te creëren. 

De oplossing

Vanwege de kleine ruimte moest goed nagedacht over het ontwerp van de keuken. De ruimte moest optimaal benut worden. Omdat er ook een groot terras aanwezig is, moest ook worden nagedacht over wasmachines en dergelijke. 

Om ervoor te zorgen dat de keuken mooi in het uiterlijk van de zaak past is ook niet teveel RVS gebruikt en zijn veel zwarte kleuren gebruikt.

Is er veel diverse apparatuur geplaatst. Er staat een L-vormig werkblad met een koeling eronder. Er is een afzuigkap met fornuis en een RVS blad met fornuis en koelingen voor de frisdrank en voor de ingrediënten. Daarnaast zijn er snijmachines, ovens, afwasmachines. Kortom, alles wat een chef nodig heeft.