Meer dan 50 jaar ervaring

Nieuwe concept voor burrito zaak

De opdracht

In Den Haag verzorgde Royal Matic de horeca voorzieningen voor een geheel nieuw afhaalconcept Caribbean Burrito. Centraal in de zaak moest de speciale ‘Burrito counter’ geplaatst worden. Bij deze counter moeten klanten kunnen aangeven wat in de burrito moet komen. De counter moet een uitgifte mogelijkheid hebben en het moet duidelijk zijn welke ingrediënten de bezoeker allemaal op de burrito kan doen.

Daarnaast moest een oplossing bedacht worden om ook tijdens de piekuren alle bezoekers snel en goed van een lekkere burrito te voorzien.

De oplossing

De bestaande keuken is gefaseerd aangepast. Royal Matic heeft eerst de afzuigkappen verplaatst, zodat de keuken ingericht kon worden voor het nieuwe concept. Daarna is de apparatuur netjes in de keuken geplaatst en vervolgens is de counter geplaatst.

De counter is een groot, lang L-vormig blad. In de counter is rekening gehouden met warmhoudplaten, bakken voor koude ingrediënten en mogelijkheden om burrito’s langere tijd goed warm te houden, zodat ook op de piekmomenten Caribbean Burrito iedereen kan voorzien van een lekkere burrito.