Meer dan 50 jaar ervaring

Ontwerpen en plaatsen keuken van nieuwe bezorgdienst Mevlana

De opdracht

Begin dit jaar zijn we met de klant begonnen met het ontwerpen van een hele nieuwe bezorgdienst. Mevlana bestaat nu namelijk een aantal jaren en is begonnen als een restaurant met bezorgservice én afhaalservice in een. Het werd steeds drukker en ze kregen steeds meer naamsbekendheid wat ervoor gezorgd heeft dat het pand te klein werd voor alle drie de disciplines: restaurant, bezorgservice en afhaalservice. 

Mevlana wilde wel de beste service blijven verlenen aan de klanten. Daarom hebben ze besloten om de bezorgservice op een nieuwe, aparte locatie te beginnen. De klant vond het belangrijk dat er in de nieuwe keuken van de bezorgdienst efficiënt en prettig gewerkt kon worden.

 

 

De oplossing

Tijdens het ontwerpen van de keuken van de nieuwe locatie is er rekening gehouden met de verschillende producten. De grote ruimte is eigenlijk in meerdere aparte ruimtes in te delen. Dit is zo ontworpen, zodat alle producten volgens hoge kwaliteit klaargemaakt kunnen worden en gezamenlijk uitgegeven kunnen worden om te bezorgen. 

Zo is er bijvoorbeeld een pizza oven XLT uit Amerika in de keuken geplaatst. Deze oven is hygiënisch, makkelijk om mee te werken en er kan veel productie uitgehaald worden. Er kunnen heel snel pizza's gemaakt worden. 

Het concept van Mevlana is uniek en een voorbeeld voor anderen. Uit deze nieuwe keuken kan enorm veel productie gehaald worden. Daarnaast is het uniek dat de bezorgdienst op een andere locatie zit dan het restaurant. Dit zorgt ervoor dat de bezorgtijden korter worden.