Meer dan 50 jaar ervaring

Pizza Burrata Den Haag

De opdracht 

Voor dit project gingen we een pand in Den Haag volledig omtoveren tot Italiaans specialiteiten restaurant. Voorheen huisvestte dit pand jarenlang een Indonesisch restaurant, wat betekent dat we voor een flinke verbouwing stonden. Bovendien is er door de jaren heen weinig onderhoud uitgevoerd, waardoor er is besloten om de hele zaak te strippen zodat het hele restaurant opnieuw opgebouwd kan worden.

De oplossing

Om aan alle wensen van de klant te voldoen, zijn we in gesprek gegaan over wat er precies gekookt zou moeten worden in deze horeca keuken. In dit restaurant zouden veel pizza's en pasta's gemaakt moeten worden en was een hoge productie vereist. Aan de hand van deze informatie heeft onze technische afdeling een projectontwerp gemaakt, welke vervolgens met de klant uitvoerig is besproken.

Bij deze keuken is gekozen voor een kookeiland met onder andere¬†friteuses, een pasta cooker, een¬†fornuis, diverse koelwerkbanken en een groot rvs werkblad waardoor er snel en hygi√ęnisch gewerkt kan worden. Hierbij is rekening gehouden met de meest optimale inrichting, waarbij processen als het bereiden van gerechten, de uitgifte hiervan en de wasstraat gestructureerd en gestroomlijnd verlopen.