Meer dan 50 jaar ervaring

All you can eat Wok & Sushi Miru Oss

De opdracht

In een leeg pand moest een groot Chinees Wok en Sushi restaurant worden ingericht, waarbij wij de keuken en afzuiginstallatie verzorgden. Alle voorbereiding zijn tijdig gemaakt, zodat na het verkrijgen van de vergunning direct gestart kon worden met de installatie van de afzuiginstallatie, wat bij Chinese restaurants erg belangrijk is door de vele geuren die vrij komen tijden het koken.

De oplossing

Omdat het om een grote keuken gaat, is een duidelijk en strak ontwerp van groot belang. In samenspraak met de klant is een optimaal logistiek plan bedacht passend bij de benodigde apparatuur. Bovendien is gekeken wat er aan afzuigcapaciteit nodig is bij deze apparatuur, zodat dit ook juist wordt ingericht.

De keuken is ingedeeld met de voornaamste kookapparatuur op één rij met daarboven een afzuigkap van maar liefst 10 meter. Onder deze afzuigkap vinden we onder andere de woktafel, de friteuses, de grill, en de combisteamer. Tegenover de kookapparatuur bevinden zich de werkomgevingen van de koks, met daaronder de koelwerkbanken. Verder zien we in deze keuken voor een koel- en vriescel voor de opslag van voedingsmiddelen en een wasstraat voor de afwas.