Meer dan 50 jaar ervaring

Grillcorner in supermarkt

De opdracht

In Vaals in Zuid-Limburg realiseert Royal Matic in een supermarkt diverse faciliteiten, waaronder een grillcorner. Het uitgangspunt van de klant is het bouwen van een supermarkt waar de beleving weer terug gaat naar de oorsprong van het boodschappen doen en terug gaat naar de tijd van de boerderij. Royal Matic kreeg hierbij de opdracht voor het bouwen van de grillcorner, met daarbij 140 zitplaatsen.

De oplossing

Royal Matic is begonnen met het plaatsen van de spoelkeuken, vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met het plaatsen van het afzuigkanaal en het ophangen van de afzuigkap. Vervolgens werd de apparatuur in de keuken geplaatst. Door de vele apparatuur was het een bijzonder project. Er zijn koelingen, grillplaten en steamers geplaatst. Daarnaast is er een grote rvs constructie die uit het plafond komt met daarin een magnetron.