Meer dan 50 jaar ervaring

Complete koelinstallatie vervangen Café Gabors

De opdracht

Café Gabors is een nachtzaak die van 12 uur 's nachts tot 7 uur 's ochtends is geopend. Het is een bekend café in Den Haag. Naast Café Gabors zit een restaurant die de hele nacht open is, dus de combinatie van wat drinken en eten is ideaal.

Café Gabors bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar en ook al het apparatuur is zo oud. De eigenaar vond het daarom tijd om de gehele koelinstallatie in de bar te vervangen en heeft daarvoor Royal Matic gevraagd. Royal Matic had twee dagen de tijd om de hele koelinstallatie in de bar te vervangen, een mooie uitdaging met een erg strakke planning!

 

De oplossing

Als de apparatuur al meer dan 30 jaar oud is, kunnen er altijd verrassingen zijn. In dit geval had de koeling die onder de bar staat 20 meter freon leiding achter na een hok toe waar de installatie stond. 

Daarnaast stond er ook een postmix apparaat van Coca Cola die losgekoppeld moest worden en daarna is de tapservice geweest die de twee biertapinstallaties heeft losgekoppeld en onze koeltechnicus heeft deze afgekoppeld. Toen deze handelingen waren gedaan konden wij de oude koelinstallatie afvoeren en kwamen we erachter dat het meubel niet meer in goede staat was. Daarom hebben wij het weer netjes en stevig gemaakt en konden we de nieuwe koelinstallatie eronder zetten.

Toen de nieuwe koelinstallatie stond, kon onze koeltechnicus alles weer aansluiten, Coca Cola kwam het postmix apparaat aansluiten en de tapservice kwam de twee biertapinstallaties plaatsen. 

In twee volle dagen is het ons gelukt om Café Gabors weer te voorzien van een gloednieuwe koelinstallatie.