Meer dan 50 jaar ervaring

Afzuigkap en RVS LED plafond

De opdracht

De klant had te kampen met een veel voorkomend probleem in de horeca keuken, namelijk een vies plafond. Door de dampen van het kookproces van de verschillende apparaten wordt het plafond aangetast. Bij een traditioneel systeemplafond zien we vaak dat het snel bruin of zwart wordt. Dit is enerzijds onhygi√ęnisch en anderzijds ziet het er erg onverzorgd uit.

De oplossing

In samenspraak met de klant hebben we besloten om een nieuwe afzuigkap te installeren in combinatie met een roestvrijstaal plafond. Nadat er op locatie is ingemeten, konden we de benodigde materialen bestellen bij onze roestvrijstaalfabriek. Hierbij is tevens gekozen om LED-verlichting in te bouwen, zodat de volledige keuken gelijkmatig belicht wordt. Dit is bovendien een zeer duurzame oplossing en het ziet er ook nog is strak uit.

De keuze voor dit ontwerp is een duurzame en hygi√ęnische keuze. Een RVS plafond is, in tegenstelling tot een traditioneel systeemplafond, ¬†erg gemakkelijk schoon te maken met een doek. Het RVS plafond gaat hierdoor jaren mee, waardoor u dus verzekerd bent van een hygi√ęnische keuken.