Meer dan 50 jaar ervaring
MBM Combisteamer demonstratiedag

MBM Combisteamer demonstratie dag

Brigitte van Riet

Koken is een vak apart. Het beste gerecht is te verkrijgen door de combinatie van een goede kok met het beste keukengereedschap. De MBM combisteamer biedt ontzettend veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld het digitaal uploaden van verschillende gerechten en de mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijk de bereiden. 

Om deze reden ondersteunt de MBM Combisteamer de ambachtelijke kookkunst van de Chef. De tijd voor het bereiden van top kwaliteit gerechten wordt nu een stuk simpeler en zorgt de automatische reinigingsfunctie  voor een aanzienlijke tijdsbesparing.

De combisteamer van MBM is compact en bruikbaar voor vele culinaire toepassingen, zoals bakken, braden, grillen, stomen en stoven. De innovatieve techniek die hiervoor wordt gebruikt leidt tot een behoudt van hogere vitamine- en voedingswaarden ten opzichte van de traditionele bereidingswijzen. Hiernaast biedt de combisteamer ook de mogelijkheid om meerdere gerechten tegelijk bereiden zonder dat er een vermenging van smaken plaatsvindt. 

Door deze de prestaties van deze combisteamer kan er met recht gezegd worden dat MBM het de concurrentie een stuk lastiger heeft gemaakt door perfecte resultaten te bereiken.

Een MBM Chefmate combisteamer is één van de modernste combisteamers en hierdoor perfect voor chefs die elke dag naar perfectie streven